Raluca Dumitru de la Survivor, dată de gol de prietena ei: "Pe Zanni nu îl halea!"

Publicat pe

Raluca Dumitru a intrat în cea de-a 7-a săptămână la Survivor, în echipa Faimoșilor, și poate fi considerată deja o surpriză a acestei competiții. A rezistat până la faza unificării echipelor. Socoteala ei de acasă, însă, nu s-a potrivit cu cea din Dominicană și oamenii despre care avea o anumită părere acasă, Zanni inclusiv, au suprins-o plăcut sau neplăcut la fața locului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru a fost însă acuzată de unii colegi din echipă că este o persoană falsă și că s-a aliat cu Zanni, Sebi și Cosmin doar pentru a rezista mai mult în competiție. Izabela Ioniță, cea mai bună prietenă a Ralucăi, a decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri interesante despre concurentă.

Raluca Dumitru de la Survivor, dată de gol de prietena ei: "Pe Zanni nu îl halea!"Raluca Dumitru de la Survivor, dată de gol de prietena ei: "Pe Zanni nu îl halea!"

'În primul rând, pot spune că Raluca este una dintre cele mai corecte persoane pe care le cunosc. Da, uneori are gura mare, este ușor colerică, se aprinde destul de repede, însă nu ține la supărare. Raluca reacționează prost atunci când vede o nedreptate sau când e acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut', a dezvăluit prietena Ralucăi pentru WOWbiz.ro.

Izabela consideră că intrarea Ralucăi în 'echipa lui Zanni' nu ține de nici o strategie ci mai degrabă este rezultatul unor întâmplări care au avut loc pe insulă.

'Să ne înțelegem: Raluca nu a venit în nici un caz cu lecția învățată de acasă, așa cum am mai auzit că este acuzată. Ea nu-i cunoștea pe Zanni sau pe Sebi, nu-i întâlnise niciodată. Singurii oameni pe care îi cunoștea erau: Moroșanu și Elena Marin. Tocmai asta mi-a și zis, că e fericită că nu o să stea singură și că poate oamenii ăștia o vor ajuta să se integreze.

Despre Zanni, de exemplu nu avea o părere prea bună, văzându-l la televizor. Zicea că nu prea îl 'halește'. Dar, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Cred că Raluca și-a dat seama că Elena încearcă s-o manipuleze, pe ea și pe Irisha, tocmai de aceea a preferat să plece de lângă ea. Și aduceți-vă aminte, la vremea aceea, Elena era favorita publicului, nu se poate spune că a acționat pe interes', a mai spus Izabela Ioniță.

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport. A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:„Sunt un străin în viața lui

'La început, Culiță era mare zmeu cu fetele”

Prietena Ralucăi a vorbit și despre momentul în care bruneta a aruncat cu nisip în Culiță.

'Cred că Raluca a acționat din instinct. Dacă vă uitați cu atenție la imagini, o să vedeți că el o provoacă, face tot felul de glumițe și râde batjocoritor. Ok, nu pot spune că a făcut un gest care să-i facă cinste, nu încurajez așa ceva, dar trebuie să vă gândiți că oamenii ăștia sunt înfometați, dorm în pădure și sunt departe de cei dragi. Și atunci probabil că percepi altfel glumițele decât atunci când ești la o terasă și faci 'o caterincă'.

De altfel, s-a văzut asta și la conflictul dintre Zanni și Ștefan, unde era să se lase cu bătaie, tot de la o glumă. Păi dacă tu, Culiță, mă faci mereu 'fake' și faci mișto de mine, atunci așteaptă-te să mai iei și un nisip în ochi, că așa e la Survivor.

Același Culiță care se lamentează acum că l-a agresat o fată era mare zmeu pe la începutul competiției și le dădea ordine Faimoaselor să nu mai stea pe plajă și să treacă la cratiță că băieților le este foame. Ați uitat asta?', a încheiat Izabela Ioniță, cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru.   

Raluca Dumitru, în scandal cu Irisha

Irisha a răspuns acuzațiilor aduse de Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru! Fosta faimoasă de la Survivor a răbufnit după ce Raluca ar fi spus în emisiune că Irisha i-ar fi mărturisit încă din aeroport (înainte de plecarea în competiție), că ea îl place pe Culiță Sterp din punct de vedere fizic.

Țin să vă anunț cu astfel de discuție între mine și Raluca nu a avit loc, în avion am stat fiecare cu treaba ei. Eu după cum am mai spus într-un interviu, la check-in am rugat doamna să-mi facă, după posibilitate, două sau trei scaune libere la ieșirile de urgență pentru că sunt înaltă și mi-e greu pe un zbor foarte lung să stau înghesuită așa.

Respectiv, eu cu Raluca pe avion nici n-am stat împreună, ca să avem timp să vorbim despre astfel de chestii. Așa că deduceți si voi ce considerati din tot acest…', i-a spus Irisha Ralucăi Dumitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter