Raluca Dumitru, trădată la Survivor de Irisha: "A fost prima care m-a votat"

Publicat pe

Raluca Dumitru a vorbit despre relația ei cu Irisha de la Survivor și a lansat un atac la adresa fostei sale colege de echipă. Bruneta a dezvăluit că Irisha a trădat înțelegerea lor de a se proteja reciproc în competiție și a fost prima care a votat-o când a avut ocazia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În săptămâna în care nu au avut imunitate, Raluca Dumitru și Irisha s-au înțeles să nu se voteze una pe cealaltă, însă imediat ce a avut puterea în mână, cântăreața a trădat pactul lor. Raluca spune că Irisha căuta mereu să iasă în evidență și nu-i păsa de nimic altceva.

Raluca Dumitru, trădată la Survivor de Irisha: "A fost prima care m-a votat"Raluca Dumitru, trădată la Survivor de Irisha: "A fost prima care m-a votat"

„Asta s-a întâmplat exact când am venit, la început. Eu atunci rezistam și nu îmi era atât de foame. Îi dădeam inclsuiv lui Culiță. Într-o zi am păstrat din orez, l-am păstrat peste noapte, iar a doua zi se stricase. Băieții au zis să le dau lor dacă mai rămâne.

Fiind acolo de mai mult timp, le era foame. Când Irisha a început să îi dea din provizii lui Culiță, eu le dădeam celorlalți băieți. I-am zis: Păi dacă tu îi dai doar lui Culiță, eu le dau celorlalți. Iar acum vine întrebarea mea. De ce îi dădea mâncare lui Culiță? Voia să rămână în continuare în competiție? 

După ce eu nu am putut sta fără mâncare, nu le mai dădeam.

Ce mi-a plăcut la Zanni e că a sărit în ajutorul meu fără să aibă vreun interes sau fără să vadă că eu m-am apropiat de el cu vreun interes, ca să rămân în competiție, pentru că e Zanni. Zanni mi-a și spus că dacă nu voi aduce puncte, el mă va vota. Chiar l-am rugat să facă asta.

Inclusiv Irisha, la un moment dat, le dădea mâncare. Nu numai cu Culiță făcea asta, ci și cu cei trei băieți, la un moment dat. Tot timpul a vrut să epateze prin ceea ce făcea, se băga în discuțiile băieților, voia să iasă în evidență. Mie nu îmi place să mă bag în discuțiile oamenilor. Aceste discuții erau de față cu toată lumea.

Zanni îi și spunea că se bagă în discuții și tot ea se supăra dacă nu îi răspundeau. Cu Irisha când am venit în această competiție am și vorbit la un moment dat: Hai să ne susținem, să nu ne votăm între noi. Irisha la fel a spus. În cameră, noi am stat o noapte împreună. După prima săptămâna în care s-a dus imunitatea noastră, Irisha a fost prima care m-a votat',  a povestit Raluca Dumitru în platoul WOWbiz.

Citește și: Lora debutează în actorie.Ce rol are în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasa nebună’

Citește și: Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui:„A meritat notele!’

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul:„Nu-mi pot lua privirea de la tine’

Irisha susține contrariul celor afirmate de Raluca Dumitru

După ce a fost eliminată de la Survivor, în luna mai, Irisha a mărturisit că s-a format un grupuleț la Survivor România din care fac parte Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă și Zanni. Faimoasa a spus că l-a simpatizat pe Culiță Sterp pentru că i-a plăcut energia lui și faptul că era imparțial. Pe de altă parte, a spus că Raluca Dumitru a făcut alianță cu băieții.

Eu nu mi-am dorit să intru în gura Ralucăi. Ea făcuse alianță cu băieții, cum putea să zică ceva rău de Zanni, de Sebi. Erau în același grupuleț. Nu mi s-a părut că Culiță face parte dintr-un grup.

D-aia am simpatizat cu el. E imparțial‘, a mai declarat Irisha atunci.

Irisha a spus că, l-a început, s-a înțeles bine cu toți colegii de la Survivor România. După care, între Culiță Sterp și Zanni ar fi existat o ceartă, iar de acolo s-au rupt lucrurile.

În momentul în care m-am dus în competiție m-am înțeles bine cu toată lumea. Ulterior a apărut o problemă între el și Culiță. Nu știu de ce. Ulterior, unul câte unul am fost excluși din acel grup. Nu ne permitea nimeni să intrăm, încercam să ne dăm cu părerea. Ei se comportau ca veteranii de război. Nu e greșit să ai un vis, dar armele cu care lupți trebuie să fie umane. Am fost jignită, făcută proastă, că nu îmi funcționează piulițele, ei spuneau că astea sunt glumițele lor’, a declarat Faimoasa.

Raluca împărțea mâncarea cu ei. Dacă nu aducea puncte, ea încerca să compenseze cumva‘, a mai spus Irisha, la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter