Fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu a împlinit 12 ani. Cum arată acum David

Publicat pe

Fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu, David, a împlinit 12 ani! Prezentatoarea a postat o fotografie cu băiatul ei și i-a transmis și o urare plină de emoție. David a primit multe mesaje și de la urmăritorii mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Motiv de sărbătoare pentru Diana Munteanu! Fiul ei și al lui Claudiu Niculescu, David, a împlinit 12 ani! Vedeta a postat o poză cu băiatul ei, iar fanii au reacționat imediat.

Fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu a împlinit 12 ani. Cum arată acum DavidFiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu a împlinit 12 ani. Cum arată acum David

Cu această ocazie, Diana Munteanu a scris un mesaj plin de emoție, pe Instagram, pentru copilul ei.

David a împlinit 12 ani!

Diana Munteanu este o mamă fericită, iar fiul ei, David, tocmai a împlinit 12 ani. Vedeta a vrut să le arate tuturor cât de mare s-a făcut băiatul ei printr-o postare pe Instagram.

Cu ocazia zilei sale de naștere, David a primit o frumoasă urare de la mama lui, dar și de la urmăritorii acesteia.

Citește și: Diana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie!

Citește și: Diana Munteanu este atentă la sport și dietă, dar fanii sunt îngrijorați că a slăbit prea mult.

Citește și: Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021!

Citește și: A murit Ion Ghițulescu, vocea de aur a radioului:

Astăzi este numai despre ține! Te iubesc și mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat! Happy 12, David♥️', a scris Diana Munteanu pe Instagram.

Aprecierile și comentariile fanilor nu au întârziat să apară: „La mulți ani, ce băiat mare și frumos s-a făcut!', a scris un urmăritor.

La mulți ani frumoși și sănătoși!' și „La mulți ani sănătoși și bucuroși cu realizari frumoase!' sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fanii Dianei Munteanu pentru fiul ei.

La rândul ei, prezentatoarea TV a transmis un mesaj fanilor care și-au luat puțin din timpul lor pentru a-i transmite urări lui David.

Am avut o zi foarte plină, dar foarte foarte frumoasă. Vă mulțumesc în numele lui David pentru toate urările și mesajele pe care i le-ați trimis prin intermediul meu. I-am arătat o parte dintre ele și s-a bucurat. El nu are Instagram, n-are Facebook, abia are telefon. Dar vă mulțumim din suflet!', a spus Diana Munteanu pe InstaStories.

Cum se descurcă Diana Munteanu în rolul de mamă singură

Se pare că într-o relație mamă-fiu comunicarea este cea mai importantă, așa consideră Diana Munteanu. Vedeta și-a învățat fiul să fie deschis cu ea și să-i povestească aproape orice fără rețineri. David șție că poate avea încredere în ființa care i-a dat viață și de fiecare dată îi spune acesteia tot ce i se întâmplă.

Relația mea cu David este una foarte frumoasă. El a împlinit 9 ani în iunie. Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine', spunea Diana Munteanu în urmă cu câțiva ani.

Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce. David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să știe să se ferească singur'.

Diana Munteanu este o împătimită a sportului, așa că băiatul său are aceeași pasiune. Talentul băiețelului ar putea fi chiar moștenit de la tatăl său, Claudiu Niculescu. Toată lumea îl apreciază pe David pentru progresul pe care îl face la antrenamente. Băiatul are un program foarte încărcat, iar singura zi liberă pentru el este duminica. În cursul săptămânii, Diana Munteanu își duce copilul la fotbal și la înot.

„A început acum trei ani și face progrese. La 9 ani este devreme să spunem. Da, face fotbal. E talentat, așa spune lumea că e talentat. Este mult de muncă până va ajunge departe. E o fire sportivă că și mine. Mi-a cerut să meargă la fotbal. Îl duc și la înot', mai spunea vedeta la acea vreme.

„Face sport în fiecare zi. De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbăta are meci. Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. (…) Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter