Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ce au făcut în Dubai și Monaco

Publicat pe

Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ramona Gabor și Mr Pink, înconjurați de lux și opulență, așa cum le stă bine unui milionar și cumnatei sale. Cei doi au călătorit cu avion privat în Dubai și Monaco, fără Monica și Ramona a avut grijă să le arate fanilor săi de pe Instagram părticele din viața de milionar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. De când îl are cumnat pe milionarul Mr Pink, Ramona Gabor se bucură și mai intens de avantajele unei vieți fără griji financiare, de călătorii cu avioane private, bijuterii scumpe și afaceri în toată lumea. Recent, cei doi cumnați, mai nou parteneri de afaceri, au călătorit în Dubai și Monaco, iar Monica a împărtășit totul cu fanii săi.

Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ce au făcut în Dubai și MonacoRamona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ce au făcut în Dubai și Monaco

Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor

Ramona Gabor și Mr Pink au plecat împreună, fără Monica, într-o călătorie de afaceri. Mr. Pink are o înțelegere cu Sheeraz Hasan, regizor și câștigător al unui prestigios premiu de la Bollywood, iar acum i-a prezentat-o acestuia și pe cumnata lui, Ramona.

Mr. Pink și Sheeraz Hasan sunt parteneri de afaceri și au o companie pentru promovarea vedetelor și a brandurilor, iar modalitatea de plată este în criptomonede. Pentru a-și promova afacerea, cei doi au organizat evenimente în Malibu și în Los Angeles.

Acestora li s-a alăturat ulterior și Ramona Gabor și i-a condus în Dubai pe cei doi, pentru a-și prezenta afacerea și acolo, potrivit fanatik.ro.

După ce i-au impresionat pe oamenii cu bani din Dubai, cei trei au plecat spre Monaco, după cum arată postările făcute de Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Citește și: Costi Ioniță are o nouă iubită?Artistul a fost fotografiat alături de o femeie superbă, la mall

Citește și: Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza:„Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el…

Ramona Gabor și Mr Pink – șampanie, ceasuri de lux, avion privat

Un milionar care se respectă are avion privat, iar Mr Pink nu putea face excepție. Ramona Gabor a avut grijă să imortalizeze zborurile de afaceri pe care le-a făcut alături de cumnatul său.

Din fotografii n-au lipsit cadre cu ceasurile lor scumpe, paharele cu șampanie sau șahul jucat în avionul privat.

'Avionul nostru are câteva probleme tehnice, așa că va trebui să mai așteptăm două ore în zona de lounge', a scris Ramona Gabor pe contul său de Instagram.

Dacă Sheeraz Hasan nu a avut probleme în a-și arăta chipul în fotografiile Ramonei, Mr Pink a fost scump la vedere. I-a „permis' cumnatei sale să-i posteze doar adidașii.

Ramona Gabor și Mr. Pink fac de ceva timp afaceri împreună

În februarie, aflam de pe pagina de Instagram a Ramonei Gabor că ea și Mr. Pink au fost într-o vizită de lucru în Franța. Vizite, feluri de mâncare, întâmplări și experiențe, toate, la maximum de lux și opulență.

Cei doi fac parte dintr-un grup organizat de unul dintre cei mai cunoscuți experți în branding și marketing influencers din America, Sheeraz Hasan, antreprenor care s-a ocupat în trecut de campanii de imagine și pentru Kim Kardashian sau Jennifer Lopez.

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter