Răzvan Simion, atac subtil la Lidia Buble, în direct: "Eu de un an și ceva nu am probleme..."

Publicat pe

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit de mai bine de un an, după o relație de patru ani și, deocamdată, doar el și-a refăcut viața amoroasă în mod oficial. Discutând despre certurile în cuplu la Neața, Răzvan a lansat un atac subtil la fosta iubită, mărturisind că de când a ieșit din relația cu ea este mai liniștit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună mulți ani și toată lumea se aștepta ca relația lor să continue cu o căsătorie, însă în interior situația nu era atât de roz cum se vedea din exterior. S-au despărțit și se pare că fiecare dintre ei este mai fericit decât înainte. În timp ce Răzvan are o nouă iubită, Lidia s-a concentrat pe carieră, iar acum este concurent la Asia Express 4.

Răzvan Simion, atac subtil la Lidia Buble, în direct: "Eu de un an și ceva nu am probleme..."Răzvan Simion, atac subtil la Lidia Buble, în direct: "Eu de un an și ceva nu am probleme..."

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Neața cu Răzvan și Dani, s-a discutat despre certurile din cupluri legat de vacanțe. Răzvan Simion a mărturisit că el nu se mai confruntă cu problema asta de mai bine de un an de zile, timp în care s-a despărțit de fosta lui iubită.

„Eu de un an si ceva nu am probleme de genul asta un an si ceva, de genul unde să merg in vacanță', a spus Răzvan Simion, în direct.

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman:

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat’ relațiile:

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit:

Lidia Buble, despre Răzvan Simion: „A fost marea mea dragoste'

Deși s-au despărțit de comun acord și acum colaborează pe plan profesional, Lidia privește cu regret relația cu Răzvan și este convinsă că el a fost marea ei dragoste, acea dragoste unică în viața unui om.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă', a declarat Lidia Buble.

Răzvan Simion se iubește cu arhitecta Daliana Răducan

Răzvan Simionși Daliana Răducan au o relație care durează deja de câteva luni bune. Chiar dacă sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor de cuplu se poate vedea cu ochiul liber că sentimentele dintre ei sunt cât se poate de sincere și serioase.

Primele fotografii împreună au apărut după nunta colegului său de emisie, Dani Oțil. Ambii au postat aceleași imagini și au pus aceeași descriere: „Gasește pe cineva care…', iar la InstaSotry, Răzvan Simion a postat o poză cu noua lui iubită alături de mesajul: „Arhitecta sufletului meu'.

Lucrurile par să se așeze în viața prezentatorului TV, după ce el și Lidia Buble s-au despărțit în urmă cu aproape un an. Toată lumea a crezut că artista este cea care își va reface prima viața, însă Ianca Simion, fiica lui Răzvan, l-a dat de gol pe tatăl său și pe actuala lui iubită, după ce în urmă cu câteva luni a postat la Story imagini cu cei doi împreună. 

Recent, prezentatorul TV a avut o declarație care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil. Se pare că el și Daliana Răducan ar avea gânduri mari pentru viitor. Ba mai mult, mai în glumă, mai în serios, Răzvan Simion a spus că dacă face un copil în trei luni e gata, scrie wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter