Relația neștiută dintre Nuțu Cămătaru și Florin Salam: "Mi s-a făcut milă! Aruncau spoitorii cu chifle în el!"

Publicat pe

În memoriile sale expuse în cartea lansată recent, „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru', Nuțu Cămătaru își amintește cum l-a cunoscut pe Florin Salam. Acesta a dezvăluit exact momentul în care i-a schimbat viața manelistului, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai genului din România. Pe vremea aceea, doar Florin Fermecătorul umilit la petreceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cartea scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru spune că Florin Salam era un cântăreț necunoscut, care nu se bucura de respectul pe care îl are acum. Interlopul susține că el a fost cel care a pus piatra de temelie la cariera de azi a lui Florin Salam și omul care l-a scos din mediul umilitor în care se afla atunci.

'Am început să caut lăutari și maneliști să îi angajez. Pe Florin Salam l-am găsit la o nuntă de spoitori prin Apaca. Erau vreo 500 de țigani la nunta aia și spoitoresele erau în fuste și doar cu papuci, de lăsau în urmă un miros de picioare nespălate prin toată sala… Ți se-ntorcea stomacul pe dos', începe povestea Nuțu Cămătaru.

Relația neștiută dintre Nuțu Cămătaru și Florin Salam

Avea să dezvăluie imediat cum l-a luat pe Florin Salam și l-a angajat la restaurant, pe un salariu de 5.000 de dolari pe lună.

'Cânta și Guță acolo, el era mai cunoscut pe vremea aia. Cânta unele de jale, cum le place spoitorilor. Lui Salam îi spunea Florin Fermecătoru pe atunci. Mă uitam cum aruncă spoitorii ăia cu chifle în el când cântă și mi s-a făcut milă.

M-am ridicat și i-am zis să vină cu mine. Guță m-a întrebat de ce nu-l iau și pe el. Da nu era să le stric oamenilor nunta, să-i las fără muzică. L-am întrebat pe Florin al cui e și mi-a zis că al lu Gahoi Lăutaru.

Citește și: Kevin Spacey, obligat să plătească 31 de milioane de dolari din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Citește și: Tatăl lui Culiță Sterp a fost arestat când mama Geta era însărcinată:„Nu era zi în care să nu plâng’

Citește și: De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani:„A fost un sentiment de eliberare’

L-am luat pe Salam și ne-am dus la el acasă. Erau zece oameni care dormeau într-o cameră. Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament. Îți spun, e șmecher și acum apartamentul ăla, cu parchet în două culori și jacuzzi.

M-a întrebat dacă poate să-l treacă pe numele lu ta-su și l-am lăsat. L-am luat să cânte la cârciumă și i-am făcut salariu de 5.000 de dolari pe lună, de s-au ofticat ceilalți lăutari, că atât aveau și ei.

Avea un junghi de mașină pentru care îi dăduse câteva mii lu Adi de la Vâlcea. Și mai era și furată. L-am sunat pe Adi să vină să-și ia mașina și să-i aducă banii și i-am zis lu Florin că-i iau eu mașină. Mi-a zis că vrea un Mercedes balenă cu patru faruri, că a văzut el pe undeva. I-am spus să se hotărască, că astea-s două mașini diferite. A ales patru faruri și aia i-am luat', a povestit Nuțu Cămătaru, în cartea scrisă de Codin Maticiuc.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori'

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea', a dezvăluit Codin Maticiuc pe Facebook.

Codin Maticiuc a explicat cum a reușit să scrie o carte despre unul dintre cei mai cunoscuți interlopi ai României. Timp de cinci ani, Codin Maticiuc a stat alături de Nuțu Cămătaru, după ce acesta și-a dat acordul, l-a primit chiar și în familia lui.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu».

5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina că există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru', a mai povestit Codin Maticiuc în postarea lui de pe Facebook.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter