Revine Divertis la TV? Anunțul lui Toni Grecu: "Vechea formulă a performat excepțional"

Publicat pe

Anul acesta, Toni Grecu împlinește 30 de ani în zona de divertisment și a vorbit despre o posibilă reunire a grupului Divertis, cel mai cunoscut grup umoristic de după 1990. Toni Grecu vorbește cu drag despre succesul Divertis și foștii săi colegi de trupă, dar spune că este complicat să mai continue în vechea formulă și în aceste vremuri, mult schimbate față de momentul lansării lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toni Greu nu are de gând să părăsească piața divertismentului și spune că momentul de Crăciun și de Revelion de la Kanal D, locul în care a revenit după o absență destul de lungă de pe micile noastre ecrane, nu va rămâne unic. Totuși, este complicat să ia în calcul reunirea trupei Divertis.

Revine Divertis la TV? Anunțul lui Toni Grecu: "Vechea formulă a performat excepțional"Revine Divertis la TV? Anunțul lui Toni Grecu: "Vechea formulă a performat excepțional"

„Nu văd posibilă reunirea ei în vechea formula. În primul rând fiindcă anii au trecut peste noi. Vechea formula a performat exceptional la timpul ei, dar acele momente s-au dus.

Televiziunea, ca și timpul, nu ne iartă! Ele ard foarte tare etapele!', e de părere Toni Grecu.

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?’

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Citește și: Ce superstiții are Robert Niță la Survivor 2022:„De 3 ori semnul crucii și…’

Revine Divertis la TV? Anunțul lui Toni Grecu

„Sigur că lansarea mea și a foștilor colegi de trupă s-a produs în ultimul deceniu de comunism. Dar totul s-a schimbat după 1990, mai exact din 1992 când am înțeles că putem avea o carieră în domeniul ăsta, cel al divertismentului de televiziune, în primul rând.

Până în 1990 totul a fost o altă poveste, parcă o altă joacă, una bazată în primul rând pe pasiune. Joaca asta s-a schimbat foarte repede, după ce vremurile s-au schimbat și ele', susține Toni Grecu.

Chiar dacă nu continuă cu Divertis, Toni Grecu rămâne în zona de divertisment, chiar dacă, așa cum spune el, viața grea le-a mai diminuat românilor simțul umorului.

„Mai am ceva proiecte pe masă, însă nicio hotărâre luată. Însă cred că în primăvară asta ne vom reîntâlni cu telespectatorii noștri. Așa simt!', a mai spus Toni Grecu pentru playtech.ro.

„Vom uita să mai râdem'

El își explică și punctul de vedere, susținând că noul an le va aduce românilor multe bătăi de cap, în primul rând cele de ordin financiar:

„Am început cu facturile la curent electric și gaze. Vor urma cele la pâine, lapte, ulei, cartofi și așa mai departe. Și toate astea ne vor face să spunem că viața merită și trebuie trăită chiar și așa, dar vom uita iar să mai râdem pentru o vreme. Nu vor mai exista motive clare pentru așa ceva, ci doar confuzii!'.

„Politica nu mai este, după mine cel puțin, un izvor de comedie, cum era pe vremea unui Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau chiar Traian Băsescu. Nici pomeneală!

Politica a devenit un motiv de confuzie, iar de confuzii nu prea poți râde. Azi nu mai seamănă nimic cu nimic!', a mai spus Toni Grecu.

Toni Grecu mărturisește că 2021 a fost un an ieșit din comun, „combinat din plin și cu rele, și cu bune', iar 2022 este anul în care ne vom reveni.

„Pandemia asta a schimbat totul. Vă spun sincer că după părerea mea, totul se împarte mai nou între ceea ce a fost înainte și după pandemie.

Până și umorul va cunoaște tarele acestei împărțiri. Pe de altă parte, simt că în 2022 vom merge spre o revenire. Ne-am obișnuit deja cu prezența virusului, dar ne-am atins și limita de a acceptat strategii de tipul lockdown-ului', adaugă el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter