Sarah Dumitrescu, despre accidentarea pe care a suferit-o pe terenul de baschet: „Sunt deja la a treia operație. Mă simt foarte...”

Publicat pe

Sarah Dumitrescu, despre accidentarea pe care a suferit-o pe terenul de baschet. Fiica Anamariei Prodan și a lui Tibi Dumitrescu are 22 de ani și practică baschetul în Statele Unite ale Americii, fiind legitimată la echipa „Cal Poly Mustangs', care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o la genunchi, în urmă cu câteva luni. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În primăvara acestui an, Sarah Dumitrescu s-a întors din SUA și s-a alăturat echipei naționale de baschet a României. După divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, aceasta a decis să rămână în țară, pentru a-i fi alături mamei sale, dar și pentru a-și continua cariera sportivă. În urmă cu câteva luni, baschetbalista a suferit o accidentare și a avut nevoie de o operație de urgență la ligamente. În 2020, aceasta a trecut printr-o experiență similară, atunci când doctorii au decis să-i pună un ligament sintetic.

Sarah Dumitrescu, despre accidentarea pe care a suferit-o pe terenul de baschet: „Sunt deja la a treia operație. Mă simt foarte...'Sarah Dumitrescu, despre accidentarea pe care a suferit-o pe terenul de baschet: „Sunt deja la a treia operație. Mă simt foarte...'

Sarah Dumitrescu, despre accidentarea pe care a suferit-o pe terenul de baschet. Recent, fiica celebrei impresare a vorbit despre ultima accidentare pe care a suferit-o și despre revenirea ei pe terenul de fotbal. Acesta a mărturisit că procesul de recuperare decurge foarte bine, având în vedere că a trecut prin trei intervenții chirurgicale.

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden:„Este foarte greu'

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, la Operă:”Trebuie să înţeleagă că…”

Citește și: O româncă a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar:”Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal'

Sarah Dumitrescu, despre accidentarea pe care a suferit-o pe terenul de baschet

Fiica Anamariei Prodan și a lui Tibi Dumitrescu a trecut prin trei intervenții chirurgicale, în urma accidentării pe care a suferit-o acum câteva luni.

„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa scolii era foarte buna și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa', a susținut Sarah Dumitrescu, potrivit wownews.ro.

Ce cadou i-a luat sportiva mamei sale, cu ocazia aniversării de 50 de ani

Cu ocazia petrecerii aniversare a mamei sale, Sarah Dumitrescu a apelat la o schimbare de look. Acesta i-a cumpărat impresarei o pereche de ochelari, susținând că Anamaria Prodan deține deja o colecție impresionantă.

„Este ceva nou pentru mine, este o nuanță de silver și era socul destul de mare. Au fost niste probleme, dar s-au rezolvat. I-am cumpărat niste ochelari de soare. Nu i-am dat încă. Cred că are sute și sute. Eu sunt mai mult pe sport. Eu am fost mereu deschisa cu mama', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter