Scandal uriaș între Alex Bodi și Diana Gureșoaie: "A spart pahare, mă amenința, mă înjura..."

Publicat pe

Un scandal uriaș a izbucnit într-un restaurant din București între Diana Gureșoaie și Alex Bodi, care a fost la un pas să escaladeze într-o bătaie în toată regula. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a povestit că tânăra implicată în trecut în dosarul „Prostituate de lux” a spart pahare, l-a înjurat și amenințat. Totul ar fi pornit de la o neînțelegere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit cancan.ro, Oana Marica și Alex Bodi și-au făcut apariția într-un restaurant din București, cu gândul să ia o cină romantică. Doar că, la masa vecină, erau Bianca Drăgușanu, alături de Sarita, cunoscută drept Turbo Prințesica, și partenerul ei de viață, 'Termopane', Diana Gureșoaie, Patrick Borcea, fiul fostului acționar dinamovist, Cristi Borcea, și iubita lui.

Scandal uriaș între Alex Bodi și Diana Gureșoaie: "A spart pahare, mă amenința, mă înjura..."Scandal uriaș între Alex Bodi și Diana Gureșoaie: "A spart pahare, mă amenința, mă înjura..."

Bianca Drăgușanu a plecat din restaurant în jurul orei 23:00, dar în urma ei a început scandalul. Diana Gureșoaie ar fi fost aceea care a făcut pasul spre război. S-a ridicat de la masă, a luat un pahar, l-a spart și s-a îndreptat către Alex Bodi și Oana Marica.

A fost altă altercație acolo, că nu știu ce comportament avea domnișoara respectivă, dar…A fost o discuție înainte, ea s-a certat cu altcineva, ei fiind aproape de masa mea.

Ea a început să-mi facă niște discuții și i-am zis să plece de la masă, că nu ne cunoaștem și nu are rost să vadă lumea că se gesticulează și e loc de alte interpretări.

După aia a intervenit cineva de la masa lor, s-a luat cu ea, s-au băgat niște băieți care erau cu ea la masă. S-au împins, au dat jos de pe mese pahare, una, alta. S-au oprit cât de cât, când au intervenit bodyguarzii, a fost liniște.

Apoi, timp de 20 de secunde, fata asta a început să spargă pahare pe acolo, să amenințe, să înjure… A crezut că atrage atenția. Și zice apoi că aș fi bătut-o sau s-a bătut ea cu mine. De când leul se bate cu pechinezii? E adevărat, ea striga pe acolo, că vă tai, că nu știu ce, vă sparg… Mă amuza, îți dai seama, ce să zic?

Era penibilă. Ea zice pe stradă că i-am dat un pumn de a leșinat! Pe o parte mă amuză, pe de alta, nu e ok! Că mi-e numele implicat într-un alt scandal. Dar, râdem, glumim, fata are probleme serioase rău. Făcea gesturi obscene fetelor de la masă, de lângă… N-a băgat-o nimeni în seamă. Patronul a dat-o afară, i-a dat interdicție acolo', a dezvăluit Bodi pentru Cancan.

Conflictul se putea termina urât dacă nu interveneau Patrick Borcea și, imediat, bodyguarzii. Grupul Dianei Gureșoaie avea să se ridice de la masă, să achite nota de plată și să părăsească restaurantul.

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevărul despre viața ei amoroasă.Când va îmbrăca rochia de mireasă

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…’/ EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență.Cum se simte acum Cati Simionescu

Cine este Diana Gureșoaie

Diana Gureșoaie este cunoscută și drept strâmba lui Dodel, fotbalistul Cristi Tănase, cu care a avut o relație în 2010. Ea a avut relații cu mai mulți fotbaliști, dar și tineri din familii înstărite.

Fosta strâmbă a lui Dodel, așa cum a fost poreclită de-a lungul anilor, are în conturi mii de euro. Ea a lucrat ani buni ca hostess în Dubai, dar și în Miami. Gureşoaie spunea, atunci, că în Dubai câştigă dublu faţă de România şi că a muncit, cel mai mult, ca hostess.

Diana Gureșoaie are mai multe colaborări cu diferite case de modă, însă nu se cunoaște exact sursa banilor pe care îi încasează, motiv pentru care a fost condamnată doi ani la închisoare cu suspendare în dosarul 'Prostituate de lux'.

Diana Gureșoaie era bănuită că ar fi fost principala furnizoare de fete pentru oameni cu bani. Cu alte cuvinte, ea intermedia relaţia dintre prostituate şi bogătaşi, având, cu aceştia din urmă, un ton foarte familiar. Unul dintre oamenii de afaceri căruia îi livra constant domnişoare de consumaţie era Ioan Niculaie, după cum reiese din interceptări.

Diana îi aducea milionarului, la reşedinţa din Braşov, fete, iar dacă acesta era mulţumit de serviciile prestate de ele şi de felul cum arăta, avea grijă să o recompenseze, cu bani frumoşi, şi pe ea.

În acest dosar au fost chemate să dea declarații și Daniela Crudu, dar și Diana Nicoraș, plus multe alte fete de oraș.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter