Slujba de comemorare a regretatei Gabi Luncă, întreruptă de Poliție: "Legal nu au voie!"

Publicat pe

Poliţia a intervenit la comemorarea lui Gabi Luncă de la Romexpo. Fiica artistei a declarat că forțele de ordine au venit şi acasă pentru a verifica dacă se respectă măsurile de protecție COVID-19, deși ultimul test pe care l-a făcut artista ce s-a stins din viață pe 2 aprilie era negativ. Mai mult, familia lui Gabi Luncă spune că a primit acceptul Direcției de Sănătate Publică pentru a o îngropa creștinește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Gabi Luncă a subliniat că ceremonia de comemorare a artistei are loc într-un cadru restrâns, iar Poliţia nu are de ce să îşi facă griji. Mai mult, a primit acceptul autorităților pentru a o îngropa creștinește.

Slujba de comemorare a regretatei Gabi Luncă, întreruptă de Poliție: "Legal nu au voie!"Slujba de comemorare a regretatei Gabi Luncă, întreruptă de Poliție: "Legal nu au voie!"

„Sala aceasta aparține a Bisericii Renovatio care ține slujbă aproape în fiecare seară cu respectarea distanțării sociale. Sala este de 3.000 de metri pătrați asigură un loc pentru 700-800 de persoane în condițiile actuale.

„Nu înțeleg pentru ce au venit”

Nu înțeleg pentru ce au venit. Nu sunt multe persoane sunt doar apropiații familiei și chiar nu știu de ce ar putea să vină să oprească desfășurarea slujbei de comemorare că nu este priveghi.

Atâta vreme cât nu deranjăm cu nimic și nu există niciun motiv ca să își facă probleme. Le punem la dispoziție documentele necesare pentru că avem aprobare pentru așa ceva. Din punct de vedere legal nu au voie și nu suntem ignoranți.

Aici sunt o mulțime de jurişti care acum pot să iasă să stea de vorbă cu dumnealor. Comemorarea se face în cinstea lui Dumnezeu. Slujba este pentru a  glorifica pe cel care a chemat-o la el, nu este pentru a glorifica pe omul, ci ceea ce el și Dumnezeu a lucrat în viața lui.

„La cimitir va fi doar familia”

La cimitir va fi doar familia. Probabil că vom merge un cortegiu funerar până pe jos până la cimitir acolo oamenii vor putea să își asta la revedere.

Se va face un popas la Televiziunea Română la ora 12:00. În fața troiței va fi depusă o poză unde oamenii vor putea să îi aducă un ultim omagiu, o floare și după câteva minute ne vom îndrepta spre cimitir.  Adevărata slujbă se face în seara asta și doar cu apropiații”, a spus fiica lui Gabi Luncă pentru Antena 3.

Citește și: Cătălin Didu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19.Fostul fotbalist avea doar 43 de ani

Citește și: Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor:„Nu mai am stabilitate pe picior’

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.„Simți că îi pierzi pe cei dragi’

Înmormântare cu covor roșu și porumbei albi pentru Gabi Luncă

Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la ora 20:50, după ce mai multe săptămâni s-a aflat în stare gravă la spital, după ce a ajuns de urgență cu probleme respiratorii. Cunoscuta cântăreață a decedat la vârsta de 82 de ani, starea sa de sănătate fiind agravată de infecția COVID-19.

Gabi Luncă ar fi urmat să fie condusă pe ultimul drum în 4 aprilie, dar familia s-a opus organizării unei ceremonii după regulilor impuse persoanelor care mor infectate cu coronavirus și a cerut autopsie. Totodată, fiica artistei a anunțat că ultimul test PCR este negativ.

În urma autopsiei, s-a dovedit că solista nu mai avea virusul în organism, deci va avea parte de o slujbă obișnuită.

Potrivit unor surse Antena 3, acordeonistul Ion Onoriu, soțul lui Gabi Lunca, va fi deshumat și va fi înmormântat tot marți, simultan cu regretata artistă, în Cimitirul Dămăroaia, potrivit dorinței celei care a plecat dintre noi pe 2 aprilie.

Înmormântarea cântăreței va fi cu spectacol religios și porumbei albi, covor roșu. Soțul acesteia va fi deshumat pentru că cei doi să fie îngropați împreună, așa cum și-a dorit Gabi Luncă.

Apropiații spun că s-au obținut aprobări pentru un concert penticostal în ziua îmormântării. Tot aceștia spun că ar urma să fie construit un centru de ajutor în memoria cântăreței.

„Ne luăm cu toții Adio! De la mama mea! Nu am crezut nici o clipă că o să o pierdem așa. Am tot sperat până în ultimul moment că va veni acasă, pe picioare, sănătoasă. Suntem doar familia împrejurul ei și frații noștri în credință și pastorii, pentru un ultim omagiu', a declarat fiica Rebeca Onoriu pentru Click!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter