Soţul Andreei Bălan, prima declaraţie după ce artista a ieşit de la Terapie Intensivă

Publicat pe

Soţul Andreei Bălan poate, în sfârşit, să răsufle uşurat. Artista a depăşit momentul critic, în urma stopului cardio-respirator petrecut în timpul operaţiei de cezariană şi a învins moartea. Andreea a ieşit de la Terapie Intensivă şi şi-a putut ţine fetiţa abia născută în braţe. George Burcea a postat  un mesaj extrem de emoţionant, întâmpinat de fani cu mii de inimioare.

Soţul Andreei Bălan, prima declaraţie după ce artista a ieşit de la Terapie IntensivăSoţul Andreei Bălan, prima declaraţie după ce artista a ieşit de la Terapie Intensivă

Două biberoane şi o inimioară a adăugat soţul Andreei Bălan în mesajul postat în dreptul fotografiei pe care toată România o aştepta cu sufletul la gură, dar și un pupic pentru fanii care i-au asaltat cu mii de mesaje de încurajare.

„Ale mele toate. Sunt aici şi sunt bine. Mulţumim pentru toate gândurile!', a scris George Burcea pe Instagram, imediat ce Andreea și-a postat prima fotografie după momentul critic.

Prima fotografie cu micuța Clara Maria

Zâmbitoare, dar vizibil afectată. Andreea Bălan este acum în afara oricărui pericol și a postat prima fotografie pe Instagram, însoțită de un mesaj care îți face pielea de găină, instantaneu.

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, Clara Maria, în braţe, după două zile de luptă ca să trăiesc. Va mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inimă doctorilor care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri. Se numeşte embolie amiotică, iar medicii au fost promţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc!', a scris Andreea în această seară, pe Facebook, la 48 de ore după ce a văzut moartea cu ochii.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter