Ștefan Stan, tată a doua oară: va mai avea o fetiță! Ce nume special i-a ales

Publicat pe

Ștefan Stan a devenit tată, pentru prima oară, în decembrie 2020 și visul de a avea mai mulți copii i s-a îndeplinit surprinzător de repede. Soția sa, Simona, este deja însărcinată în patru luni și îi va dărui încă o fetiță. Ștefan Stan a ales deja un nume special pentru cel de-al doilea copil al său și spune că nu se va limita aici pentru că își dorește o familie numeroasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Ștefan Stan va aduce pe lume încă o fetiță, peste cinci luni, spre bucuria artistului, care va deveni tată a doua oară. Acesta a spus mereu că visează să aibă mulți copii, doar că mai are de negociat cu Simona pentru al treilea.

Ștefan Stan, tată a doua oară: va mai avea o fetiță! Ce nume special i-a alesȘtefan Stan, tată a doua oară: va mai avea o fetiță! Ce nume special i-a ales

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au mers împreună cu fiica lor, Elif, în emisiunea lui Teo pentru a da vestea cea mare.

Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel.

Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine', a declarat Simona la Kanal D.

Ștefan Stan este foarte încântat de ideea că va deveni din nou tătic.

Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală', a spus solistul.

Citește și: Andreea Raicu își dorește să rămână însărcinată:„Sper că am cât de curând…’

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…’/ EXCLUSIV

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Ștefan Stan a fost extrem de emoționat când s-a născut prima fetiță

În decembrie 2020, Simona a născut prin cezariană o fetiță care i-a adus o bucurie imensă tatălui ei.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O aşteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuţa are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deşi a fost destul de greu.

Nu ştiam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte aşa cum aveam înainte, ca de altfel toţi artiştii, ne-a fost foarte greu.

Însă, am fost preocupaţi să ne amenajăm cuibul şi să o aşteptăm pe prinţesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria şi camera ei, declara artistul pentru Click.ro la acea vreme.

Botezul fetiței celor doi a avut loc recent, în iunie 2021, iar după creștinarea micuței părinții au decis să o arate lumii întregi.

„Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară. A fost altceva.

Cu maică-sa (n.red.- seamănă Elif). Nu mă supăr. Are ochii foarte deschiși, gri. Prima oară i-a avut verzi, apoi s-au făcut gri foarte deschis. Adică, eram acolo, când s-a întâmplat. Când s-a născut, în primele săptămâni- o lună, ziceam că semănă cu mine.’, a precizat Ștefan Stan, la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter