Secretele divorțului care stă pe buzele tuturor. Suma fabuloasă pe care ar primi-o Melania Trump dacă ar divorța de la Donald Trump

Publicat pe

Melania Trump ar putea primi până la 50 de milioane de dolari în cazul în care alege să divorțeze de președintele Donald Trump. În ultima vreme s-a vehiculat că Melania numără minutele până la divorțul de președintele Statelor Unite, însă nu există o confirmare oficială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți timp de 15 ani și au un sinur copil, Barron Trump, în vârstă de 14 ani.

'Melania numără minutele până când lui i se termină mandatul și ea poate divorța', a declarat fosta asistentă de la Casa Albă Omarosa Manigault. Dacă cei doi vor divorța, Melania ar putea primi 50 de milioane de dolari, a declarat într-un interviu Jacqueline Newman, partener la firma Berkman Bottger Newman & Rodd, pentru Town and Country.

În căsniciile anteriore, înțelegerile de la divorț s-au făcut în funcție de acordul prenupțial semnat de Trump cu viitoarele sale soții. 

Astfel, Marla Maples (cu care a fost căsătorit între 1993 și 1999) a primit 2 milioane de dolari, după ce a contestat prenupțialul, în timp ce prima lui soție, Ivana Trump (1977 – 1992) a primit 14 milioane de dolari, o vilă în Connecticut, un apartament în New York și acces la Mar-a-Lago, după ce a făcut de asemenea contestație. 

Secretele divorțului care stă pe buzele tuturor. Suma fabuloasă pe care ar primi-o Melania Trump dacă ar divorța de la Donald TrumpSecretele divorțului care stă pe buzele tuturor. Suma fabuloasă pe care ar primi-o Melania Trump dacă ar divorța de la Donald Trump

Conform lui Mary Jordan, autoarea cărții 'The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump', Melaia s-a asigurat că Barron va primi aceeași moștenire ca toți ceilalți copii ai lui Trump din căsniciile anterioare. 

'A dorit acord scris că, atunci când vine vorba de moștenire și oportunități financiare, Barron să fie tratat mai bine decât cei trei copii mai mari ai lui Trump', a scris Jordan, potrivit protv.ro.

Citește și:

Detalii dureroase din trecutul lui Donald Trump au ieșit la iveală odată cu moartea fratelui său. Ce dramă ascunde președintele Americii

Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

O mai ții minte pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump? Este de nerecunoscut la 71 de ani, din cauza operațiilor estetice

Cum a început povestea de dragoste dintre Melania și Donald Trump

În septembrie 1998, Donald Trump avea 52 de ani, se întâlnea cu norvegianca Celina Midelfart de câteva luni, în timp ce finaliza divorțul de a două soție, Marla Maples. A fost cu Celina la o petrecere Fashion Week, unde a întâlnit-o pe Melania Knauss, de 28 de ani. Donald a trimis-o pe Celina la toaletă pentru a putea vorbi cu Melania.

În decembrie 1999, Melania a vorbit despre relația cu Trump, apărându-se de acuzațiile că ar fi materialistă. „Nu poți ține în brațe un apartament frumos și nu poți îmbrățișa un avion și nici nu poți vorbi cu ele', a spus ea, pentru New York Times.

În anul 2001 s-au împăcat din nou după o despărțire care se întâmplase în anul 2000.

În iulie 2002, Donald Trump a vizitat Slovenia pentru a-i cunoaște pe părinții Melaniei.

În 2004, afaceristul declara mândru că nu a auzit-o niciodată pe Melania trăgând vânturi și că nu își închipuie un bărbat suportând lângă el o femeie care scapă gaze.

Pe 26 aprilie 2004, Donald i-a dat Melaniei inelul de logodnă de 1,5 milioane de dolari.

Pe 22 anuarie 2005, în față a 500 de invitați, Donald și Melania s-au căsătorit, semnând înainte cu act prenunpțial. La altar, Melania a purtat o rochie Christian Dior care a costat între 100.000 și 200.000 de dolari, cu care a apărut pe coperta revistei Vogue.

Pe 27 septembrie 2005, Donald a aflat de la Melania că va fi tată.

Pe 20 martie 2006, Melania l-a născut pe Barron William Trump.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter