Titi Aur s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după 11 zile: „M-am născut a doua oară”

Publicat pe

Titi Aur s-a vindecat de COVID-19 după o luptă crâncenă cu virusul. După multe zile de spitalizare, pilotul a fost externat și a ajuns acasă. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman' din Bârlad, unde a ajuns într-o stare gravă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Titi Aur simte că s-a născut a doua oară. Pilotul a învins în lupta cu boala COVID-19. Acesta a fost externat și a ajuns acasă, acum urmând o perioadă de recuperare.

Din fericire, Titi Aur nu a avut alte afecțiuni medicale, iar medicii i-au putut administra un tratament puternic.

Titi Aur s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după 11 zile: „M-am născut a doua oară'Titi Aur s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după 11 zile: „M-am născut a doua oară'

M-am născut a doua oară! Norocul meu a fost că nu am avut alte comorbidități, medicii putând să-mi administreze medicamente puternice, care au dereglat organismul, dar acesta fiind sănătos a rezistat! Nu am cuvinte să mulțumesc medicilor de la Bârlad', a spus Titi Aur, după ce a fost externat din spital, potrivit presei locale.

Titi Aur a fost internat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman', pe data de 3 aprilie. Acesta a ajuns în fața medicilor într-o stare gravă. Pilotul avea 30% din plămâni afectați, iar, ulterior, starea lui s-a agravat, plâmânii fiind afectați în proporție de 45%. La un moment dat, Titi Aur devenise dependent de masca de oxigen pentru a putea respira.

Citește și: Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune:„Nu cred că va fi o carieră, dar…'

Citește și: A murit Joseph Siravo.Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

Citește și: Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19:„Mă vaccinasem cu AstraZeneca'

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:„Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv'/ EXCLUSIV

Titi Aur s-a vindecat de COVID-19

Titi Aur a primit foarte multe mesaje de încurajare în această perioadă și a vrut să le mulțumească oamenilor. Pilotul a împărtășit, încă de când se afla pe patul de spital, lucrurile prin care a trecut.

 „În această perioadă, am primit mesaje de încurajare și suport de la foarte multe persoane și doresc să le mulțumesc tuturor. Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper să părăsesc curând spitalul, bineînțeles după refacerea analizelor.

Nu sunt omul care își pune viața personală pe facebook sau în comunicări frecvente, dar experiența COVID mă face să vă transmit ceea că am simțit. După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit strâns de gâ și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 de minute fără mască. M-am născut a două oară!!!!

Din păcate, mai există și minți zăpăcite care susțin că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii, ar fi însemnat că am ajuns în RAI. Încercați să vă feriți de acest virus pentru că el chiar există și ATENȚIE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă după ureche, puteți deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi! Cereți ajutor de specialitate fără nicio ezitare. Vă doresc tuturor multă Sănătate!!!', a scris Titi Aur pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter