Toto Dumitrescu, condamnat la închisoare cu suspendare. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan

Publicat pe

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, Toto, a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Carol I, fiind testat cu aparatul Drugtest. Toto Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat pozitiv pentru cocaină și THC 5, în urma testării.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Badea Ilie Dumitrescu, cunoscut ca Toto, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a condus aflat sub influența substanțelor interzise. Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani.

Toto Dumitrescu, condamnat la închisoare cu suspendare. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volanToto Dumitrescu, condamnat la închisoare cu suspendare. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan

În această perioadă, Toto, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, este obligat să se prezinte la Serviciul de probațiune de pe lângă Tribunalul București, la datele fixate de acesta. Acesta trebuie să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței. Orice deplasare care depășește o perioadă de 5 zile, precum și întoarcerea, trebuie anunțate de către inculpat.

Ilie Badea Dumitrescu mai este obligat să comunice și schimbarea locului de muncă.

Acesta mai este obligat să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

De asemenea, tânărul a fost pus să presteze și muncă în folosul comunității.

Citește și: Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu:’Venise un porumbel alb…’

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian o dă în judecată pe sora artistului:„El mi-a zis că vor ven hienele pe mine

Citește și: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, primele declarații după ce s-a spus că divorțează:„Unde a…

Decizia luată de instanță

„În baza art. 396 alin. 1,4 Cod procedura penală, raportat la art. 83 Cod penal stabilește în sarcina inculpatului DUMITRESCU BADEA ILIE, …, pentru infracțiunea de «conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe», prevăzută de art. 336 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod proc. penală, pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art. 83 alin. 1 și art. 84 Cod penal, amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare pentru un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

În baza art. 85 alin. 1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucuresti, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

În baza art. 85 alin. 2 lit. b) Cod penal, instanţa impune inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 de zile, la Administraţia Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, conform deciziei consilierului de probaţiune, în afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, persoana nu poate presta această muncă.

În baza prevederilor art. 86 alin. 1 cod penal măsurile de supraveghere şi obligaţia de la lit. b), impuse inculpatului, se comunică Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucuresti.

În baza prevederilor art. 404 alin. 3 cod proc. penală şi ale art. 83 alin. 4 cod penal, cu aplicarea prevederilor art. 88 şi 89 cod penal, atrage atenţia inculpatului asupra conduitei sale viitoare şi asupra consecinţelor la care se expune dacă va mai săvârşi infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere,respectiv:

– revocarea amânării executării pedepsei şi aplicarea şi executarea pedepsei, dacă:

– pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţia impusă;

– săvârşeşte o nouă infracţiune, cu intenţie sau intenţie depăşită, descoperită în termenul de supraveghere, pentru care s-a pronunţat o condamnare chiar după expirarea acestui termen.

– anularea amânării aplicării pedepsei, dacă pe parcursul termenului de supraveghere se descoperă că mai săvârşise o infracţiune până la rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus amânarea, pentru care i s-a aplicat pedeapsa închisorii chiar după expirarea acestui termen.

În baza prevederilor art. 398 în ref. la art. 274 alin. 1 cod proc. penală va obliga inculpatul la plata sumei de 1000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Hotărârea este supusă căii de atac a apelului, pentru procuror şi inculpat, în termen de 10 zile de la data comunicării hotărârii,conform prevederilor art. 408 alin. 1 şi art. 410 alin. 1 cod proc. penală.

Pronunţată astăzi, 15.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei', se arată în decizia instanței.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter