Victor Slav, la VIVA! Party 2019. A apărut pe covorul roşu alături de o blondă sexy

Publicat pe

Victor Slav a fost una dintre apariţiile masculine de senzaţie la VIVA! Party 2019. În timp ce Bianca Drăguşanu a venit însoţită la cea mai aşteptată petrecere a anului de iubitul Alex Bodi, cu care abia s-a împăcat, Victor Slav zâmbea pe covorul roşu la braţul unei blonde super sexy din showbiz.

Victor Slav, la VIVA! Party 2019. A apărut pe covorul roşu alături de o blondă sexyVictor Slav, la VIVA! Party 2019. A apărut pe covorul roşu alături de o blondă sexy

„Vulturii de noapte' Victor Slav, Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă au venit însoţiţi unul de celalălt la VIVA! Party 2019, după cum s-au amuzat la interviul pe care ni l-au acordat pe covorul roşu. Însă, dintre cei trei băieţi neimplicaţi, momentan, în relaţii amoroase, Victor şi-a găsit cel mai repede anturaj la petrecere.

Astfel, în timp ce fosta soţie zâmbea fericită, din nou la braţul lui Bodi, aceasta fiind, de altfel, prima lor apariţie publică după cea mai recentă despărţire, Victor Slav poza şi el, foarte încântat de ipostază, alături de Ramona Olaru, asistenta sexy a matinalilor Răzvan şi Dani.

La rândul său, Ramona a venit la la VIVA! Party 2019 împreună cu gaşca de la Neatza şi a purtat o rochie extrem de sexy, cu şliţ adânc şi care i-a pus în evidenţă picioarele lungi şi bronzate.

 

VIVA! a împlinit 20 de ani

 

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV. Tot în urmă cu 20 de ani apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum.

Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim de rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Foto: Cristi Duminecioiu, Dan Borzan, Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter