Vladimir Drăghia și Alice, mici certuri în luna de miere

Publicat pe

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice, sunt în luna de miere, în Maroc. Cei doi au avut o nuntă de poveste, la malul mării, așa că nici luna de miere nu putea fi altfel. Deocamdată, însă, între cei doi mai este și un pic de fiere, nu doar miere. 

Totul a pornit de la o imagine postată de artist pe pagina lui de Instagram, în Stories, ceea ce, desigur, îi asigura efemeritatea. Alegerea lui nu a fost pe placul lui Alice care s-a străduit să editeze fotografia, să o facă perfectă, pentru a fi îndelung admirată.

„M-a certat Alice că am pus poza asta la Stories, că e mișto, că cică dacă știa că n-o s-o folosesc și aici, nu se chinuia s-o editeze. Ei, uite c-am postat-o și aici, dar doar pentru că așa vreau eu, clar!? Trebuie să știi să te impui încă de la începutul casniciei„,  a scris pe Instagram actorul.

Vladimir și Alice, o iubire ca un basm

A fost impresionant și de necrezut cum au ajuns cei doi să fie împreună. Alice a avut cheia de la casa câștigătorului de la 'Exatlon', după doar trei zile de la prima întâlnire. Alice l-a văzut prima dată pe Vladimir Drăghia într-un supermarket, în urmă cu 10 ani, după 4 ani l-a revăzut, culmea, tot într-un supermarket. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme, iar din iubirea lor s-a născut Zora Alaia. Detaliile le-a povestit chiar Vladimir, pentru Revista VIVA!

Protagoniști ai numărului de iulie ai revistei VIVA!,  Alice și Vladimir au dezvăluit amănunte ale poveștii lor de iubire, într-un interviu de colecție. Chiar și felul cum a cerut-o pe Alice de soție a fost unuyl cu totul special.  

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva