Cum au scăpat Zarug și Lorelei de amendă, după Asia Express. Au încălcat contractul, dar...

Publicat pe

Lorelei și Zarug nu au fost unii dintre cei mai disciplinați concurenți de la Asia Express, ba chiar au existat misiuni pe care au refuzat să le îndeplinească și altele în care s-au implicat minim. Toată lumea se aștepta să fie amendați după eliminarea de la Asia Express, pentru că au încălcat contractul semnat, dar nu a fost așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Misiunile, care în sezonul patru urmăresc Drumul Împăraților și se desfășoară în țări precum Turcia, Georgia, Azerbaijan și alte două destinații surpriză, le-au dat de furcă lui Zarug și Lorelei, care au fost eliminați din competiție înainte ca echipele să ajungă în Georgia.

Zarug și Lorelei nu au ținut întotdeauna pasul cu ceilalți concurenți, la Asia Express, și s-au plâns în numeroase rânduri că le este cald, foame sau sete, că sunt obosiți sau că misiunile sunt prea grele. Unele dintre provocări le-au dat bătăi de cap atât de mari, că au ales să nu le mai facă.

Zarug și Lorelei nu au mai respectat complet indicațiile, au întârziat foarte mult la misiuni și au părut deranjați că se află în concurs. Pentru că cei doi au încălcat unele reguli din contract, mulți s-ar fi așteptat ca Zarug și Lorelei să fie sancționați la venirea în țară.

Se pare însă că printr-o conjunctură fericită, foștii coechipieri de la Asia Express au scăpat cu toți banii din contract, în conturi.

Citește și: Motivul pentru care Lora nu face nunta cu Ionuț Ghenu: ‘Am fost tot timpul nehotărâți’ | EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi’

De ce nu au fost amendați Zarug și Lorelei după Asia Express

Potrivit surselor impact.ro, o comisie întrunită împreună cu departamentul juridic al Antenei 1 a stabilit ca aceștia să nu fie totuși penalizați pentru că au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune.

Conform sondajelor și al succesului înregistrat de Zarug și Lorelei în timpul minutului de aur, cei doi coechipieri s-au bucurat de o notorietate la fel de mare precum echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul trecut. Totodată, producătorii au apreciat prestația lui Zarug și Lorelei, astfel că telespectatorii ar putea să îi revadă la un moment dat pe micile ecrane, într-o colaborare cu televiziunea.

Zarug și Lorelei au fost eliminați înainte de plecarea în Georgia

Trei cupluri de vedete au intrat la cursa pentru Ultima Șansă, la Asia Express, înainte ca Zarug și Lorelei să fie eliminați. Luptându-se cu echipele formate din Patrizia Paglieri și Francesco, precum și Lidia Buble și Estera, cei doi nu s-au implicat în indeplinirea provocărilor, au întârziat foarte mult și au refuzat să se mai agite pentru a ajunge la Irina Fodor.

Prin urmare au fost eliminați din competiție, decizie la care și ei se așteptau.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia.

Așa că o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele.

Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei„, le-a spus Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter