Tatăl lui Abi Talent și iubita lui au fost reținuți de Poliție, pentru proxenetism! Ce bunuri li s-au confiscat

Publicat pe

Tatăl lui Abi Talent și iubita lui au fost reținuți! Abi Talent este unul dintre cei mai cunoscuți trapperi din industria muzicală românească. Acesta este de origine din Buzău și provine dintr-o familie destul de controversată. Recent, polițiștii i-au reținut pe tatăl acestuia și pe iubita sa, după ce au fost acuzați de proxenetism și înșelătorie prin metoda ghicitului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Abi Talent este un personaj controversat din showbizul românesc. Acesta este cunoscut în toată țara pentru melodiile trap pe care le-a lansat în ultimii ani. În schimb, în orașul său natal, oamenii îl cunosc datorită tatălui său. Suraj Panțic se numără printre cei mai impunători interlopi din Buzău, iar de curând a fost reținut pentru fapte de proxenetism. Ba mai mult, și iubita acestuia se află sub arest preventiv după ce a înșelat mai multe persoane prin metoda ghicitului.

Tatăl lui Abi Talent și iubita lui au fost reținuți de Poliție, pentru proxenetism! Ce bunuri li s-au confiscatTatăl lui Abi Talent și iubita lui au fost reținuți de Poliție, pentru proxenetism! Ce bunuri li s-au confiscat

Se pare că în urma perchezițiior făcute de polițiștii din Buzău, au fost confiscate mai multe bunuri. Ba mai mult, în anchetă mai sunt implicați încă doi suspecți, nu doar tatăl artistului și iubita sa.

Citește și: Abi Talent face mișto de Jador și Mario Fresh, după ce aceștia au fost bătuți pe litoral:'Câinii mei, v-ați luat bătăiță?'

Citește și: Dan Negru l-a ironizat pe Abi Talent.Ce a spus despre el, într-un mesaj pe Facebook. „Zic să ne bucurăm'

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…

Tatăl lui Abi Talent și iubita lui au fost reținuți de Poliție, pentru proxenetism

Tatăl lui Abi Talent și încă un bărbat în vârstă de 45 de ani, au fost reținuți, miercuri, de către polițiștii din Buzău, fiind acuzați de acțiuni de proxenetism. Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale a efectuat cinci percheziții domiciliale. Aceștia au confiscat mai multe obiecte de valoare, printre care 3 mașini de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline și 850 de euro.

Și iubita lui Suraj Panțic a fost reținută, după ce ea și încă o femeie în vârstă de 47 de ani, au fost acuzate de înșelătorie prin metoda ghicitului. Se pare că în perioada 2017-2021, cele două ar fi primit sume uriașe pentru a le ghici oamenilor viitorul.

Cei patru sunt reținuți, momentan, pentru 24 de ore, urmând să se prezinte în cursul zilei de astăzi în fața instanței.

Cine este Suraj Panțic

Suraj Panțic este unul dintre cei mai de temut interlopi din județul Buzău. Acesta a săvârșit mai multe ilegalități de-a lungul timpului și a fost chiar și în spatele gratiilor! În urmă cu câțiva ani, bărbatul a primit o condamnare pentru acțiuni de proxenetism, însă a ieșit repede din închisoare pentru bună purtare.

De altfel, pe rețelele de socializare, acesta se proclamă rege în Buzău și se mândrește cu fiul lui, pe care îl numește „Regele României'.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă