Teo Trandafir, despre confruntarea cu Iulia Albu: "Am intrat peste ea în cabină"

Publicat pe

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta nu are o relație apropiată cu Iulia Albu, fosta soție a designerului Mihai Albu. Mai mult, între cele două au avut loc câteva confruntări în perioada în care Iulia lucra la Kanal D. Teo a povestit o întâmplare cu aceasta pe holurile trustului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Teo Trandafir nu s-au ferit niciodată să arate că nu se au la suflet una pe alta. Ba mai mult, stilista a criticat-o în nenumărate rânduri pe moderatoarea de la Kanald. Recent, Teo Trandafir a adus în discuția cu Andreea Marin, o întâmplare cu Iulia Albu, de pe vremea când cele două erau colege de trust.

Teo Trandafir, despre confruntarea cu Iulia Albu: "Am intrat peste ea în cabină"Teo Trandafir, despre confruntarea cu Iulia Albu: "Am intrat peste ea în cabină"

Teo Trandafir a povestit ce s-a întâmplat între ea și criticul de modă, pe holurile de la Kanal D. Iulia Albu i-a criticat ținutele prezentatoarei tv în nenumărate rânduri, iar în perioada în care erau colege, cele două au avut mai multe confruntări.

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…'

Citește și: De ce s-a despărțit Teo Trandafir de primul soț:„Plângeam de fiecare dată când…'

Citește și: Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan. Ce părere are despre impresară:”Este o femeie…”

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars:„Lucrurile devin periculoase'

Teo Trandafir: „«Duduie, dar de ce hello?»”

Teo Trandafir este o fire transparentă și mereu a spus lucrurile pe nume. Vedeta discuta cu Andreea Marin în emisiunea sa de la Kanal D când a mărturisit că a fost ironizată de Iulia Albu. Auzind acest lucru, Teo Trandafir i-a spus Andreei că și ea a avut o confruntare cu criticul de modă. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat între ea și Iulia Albu, pe holurile de la Kanal D. Moderatoarea tv a intrat peste Iulia în cabina sa, atunci când designerul de modă lucra la același trust. Teo i-a pus o întrebare legată de modul în care este salutată de colega ei. Între Iulia Albu și Teo Trandafir au existat tensiuni și în trecut, cele două criticându-se de multe ori ori la TV.

Vrei să îți povestesc cu Iulia Albu? Iulia Albu trecea pe lângă mine și mă saluta cu «Hello!». Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină și am întrebat-o: «Duduie, dar de ce hello?». Nu mă iubește. Știi cum o duc?! Până la 100 de ani', a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir vrea să își pună implant mamar

În aceeași ediție a emisiunii, Teo Trandafir a declarat că își dorește să apeleze la o intervenție esterisă. Mai exact, vedeta tv a fost întrebată de Bursucu dacă și-ar schimba o parte a corpului, iar Teo a spus că vrea să aibă sânii mai mari, dar nu se poate opera din cauza fricii. Teo și-ar pune implant mamar, dar îi este teamă de anestezia generală. Până în prezent, moderatoarea tv a fost supusă la șase anestezii generale.

„Sânii. Mai măruți. Implant mamar… vreau să îmi fac… balcoane. Mici, dar nu de toți banii. Da, îmi e frică. Îmi e frică de anestezia generală. Am avut vreo șase și încă îmi aduc aminte cum mă cheamă. La a șaptea vin la emisiune adusă', a mărturisit colega de platou al lui Bursucu.

Teo Trandafir, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Teo Trandafir este un exemplu pentru urmăritorii săi. Vedeta a trecut prin momente cumplite , atunci când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Într-un interviu, Teo a explicat care a fost modalitatea prin care a reușit să treacă peste încercările grele pe care le-a primit din partea vieții. Vedeta de la Kanal D a trecut prin mai multe operații, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas”, ne-a declarat Teo.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter