Ce spune Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale: „Opiniile mele diferă”

Publicat pe

Ce spune Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale. Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete TV. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o viață personală extrem de frumoasă. Fiica sa, Maia, va împlini 18 ani peste o lună și este o domnișoară foarte elegantă. Are chiar și un iubit, despre care Teo Trandafir a oferit primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Aceasta are o fiică absolut minunată, Maia. Tânăra va împlini în curând 18 ani, iar mama sa este extrem de mândră de adolescenta care a devenit. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre iubitul fiicei sale.

Ce spune Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale: „Opiniile mele diferă'Ce spune Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale: „Opiniile mele diferă'

Teo Trandafir a subliniat faptul că fiica sa deja se află la vârsta la care nu îi mai cere ajutorul la fiecare pas. Iată declarațiile vedei de la Kanal D!

Citește și: De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir:„Eu nu suport niciun fel de…’

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…’

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult’

Citește și: Adela Popescu are a doua oară COVID-19:„Îmi curge nasul și gâtul mă doare’. Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Ce spune Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale

Ce spune Teo Trandafir despre iubitul fiicei sale. Vedeta de la Kanal D a subliniat faptul că nu vrea să discute despre iubitul Maiei, în absența lui. Aceasta a menționat că părerea sa despre băiat este ușor diferită de cea a fiicei sale.

„Nu îmi place să vorbesc despre viața privată a cuiva care nu este de față și nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot să spun că l-am cunoscut în măsura în care l-a cunoscut ea. Opiniile mele diferă, din motive evidente, de opiniile ei în legătură cu aceeași persoană', a declarat Teo pentru Click!.

Maia va împlini 18 ani

În luna mai a anului 2022, fiica lui Teo Trandafir va împlini 18 ani. Prezentatoarea TV a subliniat că majoratul va fi o nouă etapă din viața fetiței sale.

„Faptul că ea face majoratul nu are legătură cu deciziile pe care ea le ia de niște ani. Majoratul este ca un fel de Revelion pentru noi, trecem dintr-un an în altul, dar asta nu înseamnă că la ora 0.00 a respectivei zile totul se va da peste cap. Avem planuri făcute, ea merge la o școală care o susține. Cred că majoratul o va stresa mai degrabă pe ea, pentru că va trebui să ia decizii în ceea ce o privește și să răspundă pentru ele. Nu va mai veni mama să o ajute și, de ce să mint, în ultimul timp nici nu prea a mai avut nevoie', a adăugat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter