Teo Trandafir, despre primul ei sărut, din adolescență: „A fost atât de jenant! Eram într-un...”

Publicat pe

Teo Trandafir a dezvăluit detalii neștiute despre primul ei sărut, din adolescență. Prezentatoarea TV povestit pe îndelete cum a decurs atunci scena romantică dintre ea și iubitul ei de atunci. A descris momentul ca fiind unul „frumos, emoționant și jenant'. Totul se petrecuse pe vremea când ea avea aproximativ 15 ani. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a vorbit, în premieră, despre primul ei sărut, din adolescență. Prezentatoarea de la Kanal D își aduce și acum aminte de scena romantică de atunci, dintre ea și băiatul pe care-l plăcea în acea perioadă. Spune că „a fost atât defrumos, de emoționant, atât de jenant' și își amintește până și cum era îmbrăcată. Vedeta avea atunci aproximativ 15 ani.

Teo Trandafir, despre primul ei sărut, din adolescență: „A fost atât de jenant! Eram într-un...'Teo Trandafir, despre primul ei sărut, din adolescență: „A fost atât de jenant! Eram într-un...'

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. S-a făcut remarcată atât prin abilitățile ei incontestabile de prezentatoare TV, cât și prin umorul ei unic. Acum, la 53 de ani, gazda emisiunii „Teo Show' a povestit despre un moment special din perioada adolescenței. Vedeta a vorbit despre primul ei sărut, din perioada când avea doar 15 ani.

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…'

Citește și: Cum își menține silueta Teo Trandafir. Are un ritual, în fiecare dimineață:”E un chin groaznic!”

Citește și: Toto Dumitrescu, condamnat la închisoare cu suspendare.Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan

Citește și: Cine este Roxana Ciuhulescu de la Survivor România 2022.A trecut printr-un divorț

Teo Trandafir, despre primul ei sărut, din adolescență

Recent, Teo Trandafir a fost invitată de colegul ei Sergiu Negotiu Piloff la rubrica „Test de vedetă'. Conform formatului, cei doi au făcut o cursă de senzație cu mașina prin Capitală, timp în care ea a făcut mai multe dezvăluiri. La un moment dat, ea a fost întrebată dacă își mai aduce aminte despre primul ei sărut.

Teo Trandafir a mărturisit că s-a sărutat prima dată la 15 ani. Vedeta a povestit că era îmbrăcată cu un palton primit în dar de la mama ei. Spune despre iubitul ei de la acea vreme că nu era, de fapt, iubitul ei, pentru că e de părere că la acea vârstă nu există dragoste adevărată.

„Adolescența a fost perioada vieții mele cea mai prolifică! Îmi aduc aminte primul sărut! Cam 15 ani! A fost atât defrumos, de emoționant, atât de jenant! Mi-aduc aminte că eram într-un palton pe care mi-l dăduse mama cadou! Aveam un guler oribil de altfel, din blană, pe care-l dădusem cu … .

Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, că nu există iubire adevărată la vârstă aia, s-a apropiat de mine. Mi-am dat seama că se întâmplă și am închis ochii și s-a produs inevitabiul! Ne-am pupat că boii si după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă!”, a spus Teo Trandafir la rubrica „Test de vedetă' de pe Kanal D.

Teo Trandafir, despre cea mai mare calitate a ei

Printre altele, Teo Trandafir și-a dezvăluit și cea mai mare calitate. Se descrie drept o persoană loială și spune că nu trădează deloc, niciodată.

„Loialitatea! Una singură! Eu sunt un om loial și atât! Mai departe subsumăm celelalte calități pentru că loialitatea presupune să ai niște valori de la care să nu te abați!

De exemplu, eu nu prea tradez! Adică nu tradez deloc! Și asta o fac dintr-un soi de egoism, pentru că tradand mă rănesc pe mine! Atunci când închizi ochii rămâi tu cu ține! Și stai și te gândești!', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter