Teo Trandafir este prima persoană care a aflat că Dan Negru se mută la Kanal D: „Îmi trimite un mesaj din senin, scria: Vin!”

Publicat pe

Teo Trandafir este prima persoană care a aflat că Dan Negru se mută de la Antena 1 la Kanal D. Teo Trandafir și Dan Negru sunt doi dintre cei mai cunoscuți prezentori TV din România. Aceștia, deși activează în același domeniu de foarte mulți ani, nu au făcut niciodată parte din același trust de televiziune. Acum, după ce „regele audiențelor' a plecat de la Antena 1, a fost invitat în emisiunea Teo Show, pentru a vorbi despre marea schimbare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir și Dan Negru sunt doi dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România. Dacă până de curând aceștia nu împărțeau același post de televiziune, mai nou, regele audiențelor a decis să facă parte din echipa Kanal D. Cu ocazia acestei schimbări majore, el a fost invitat în emisiunea Teo Show, unde a recunoscut că printre primele persoane care au aflat de marea mutare se numără chiar iubita prezentatoare.

Teo Trandafir este prima persoană care a aflat că Dan Negru se mută la Kanal D: „Îmi trimite un mesaj din senin, scria: Vin!'Teo Trandafir este prima persoană care a aflat că Dan Negru se mută la Kanal D: „Îmi trimite un mesaj din senin, scria: Vin!'

Se pare că prezentatoarea de la Kanal D a știut de mult timp planul lui Dan Negru. Iată ce au povestit cei doi despre marea schimbare!

Citește și: Dan Negru, despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, vedetele alături de care a prezentat: „Există azi vreo vedetă TV feminină care să…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct: „Este o afecțiune…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă: „Deci, se poate!’

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Teo Trandafir este prima persoană care a aflat că Dan Negru se mută de la Antena 1 la Kanal D

Deși cei doi nu au fost niciodată colegi de platou, Dan Negru și Teo Trandafir au avut întotdeauna o relație specială de prietenie. În cadrul emisiunii Teo Show, ei au vorbit despre momentul în care frumoasa prezentatoare a aflat că „regele audiențelor' va face parte din echipa Kanal D.

„Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme.', a spus Dan Negru

„Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!' și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici.”, a completat Teo Trandafir.

„Lumea de televiziune e frumoasă și mică'

Dan Negru a decis să puncteze faptul că în acest domeniu există foarte puține persoane, motiv pentru care prezentatorii TV se sfătuiesc de câte ori au ocazia. Bursucu a ținut să intervină și a menționat că fără „regele audiențelor' și fără Teo Trandafir, televiziunea nu ar mai fi.

„Lumea de televiziune e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Eu cu Teo suntem pe două școli de televiziune diferite.”, a mărturisit Dan Negru. 

„Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi. Și voi ați avut mentorii voștri.”, a completat Bursucu.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter