Toni Grecu revine la TV. Unde va putea fi văzut: "Programul de Crăciun l-am pregătit..."

Publicat pe

Toni Grecu revine pe micile ecrane. Membrul și unul dintre cei fondatori ai trupei Divertis va prezenta o emisiune specială de Crăciun. În cadrul unui interviu, a dat primele declarații despre show, dar și cum a acceptat această propunere de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Show în târgul de Crăciun va aduce în fața publicului larg momente extraordinare, de la parodii muzicale, până la numere de comedie. Din distribuție se pare că vor face parte  Toni Grecu, Irina Ștefan, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama-Jojo, dar și Monica Anghel.

Toni Grecu revine la TV. Unde va putea fi văzut: "Programul de Crăciun l-am pregătit..."Toni Grecu revine la TV. Unde va putea fi văzut: "Programul de Crăciun l-am pregătit..."

În cadrul unui interviu, Toni Grecu a dat primele declarații despre revenirea pe micile ecrane.

Citește și: Toni Grecu încă luptă să-și revină, la o lună de când s-a vindecat de COVID-19. Cu ce sechele a rămas

Citește și: Toni Grecu, primele declarații după incendiul de la Matei Balș: „A fost o cursă sufocantă, fără aer'

Citește și: Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital: „Nu se cunosc cauzele…

Citește și: Gemenii Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocea României, au împlinit 8 ani!De ce surpriză au avut parte Toma și Matei

Toni Grecu revine la TV

Toni Grecu,  unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic Divertis, revine pe micile ecrane. De data aceasta, artistul a pregătit momente inedite pentru ziua de Crăciun.

În cadrul unui interviu, a spus că vor exista multe momente inspirate din viața noastră, însă presărate cu umor. Tot ce își dorește este ca publicul să se simtă bine în această perioadă, întrucât a fost un an destul de dificil pentru toată lumea.

„Programul de Crăciun pe care anul acesta l-am pregatit la Kanal D este unul special. Va fi plin de umor. Momentele sunt inspirate din viața noastră, așa cum este ea acum. Încercăm să facem haz de necaz, să uităm de multele probleme și necazuri pe care le-a adus 2021. Dorința noastră este să ne simțim bine privind la televizor. Să îmbinăm bucuria sărbătorii cu frumusețea comediei', a declarat Toni Grecu. 

Show-ul din ziua de Crăciun, de la Kanal D, va fi prezentat de Diana Dumitrescu și Irina Ștefan.

Toni Grecu a fost infectat cu COVID-19

Toni Grecu a fost infectat la începutul acestui an cu COVID-19. Deși nu a contractat o formă gravă a bolii, a fost internat timp de trei săptămâni în spital.

Însă, se pare că, la un moment dat, comediantul a avut nevoie de oxigen ca să poată respira.

„N-am fost intubat, n-am fost la Terapie Intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat!’, a povestit actorul în emisiune.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter