Trupa „Gaz Pe Foc” se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru: „Sunt convins că…”

Publicat pe

Trupa „Gaz Pe Foc' se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor întâlni, din nou, și vor susține o serie de concerte, în scop caritabil, pentru o perioadă limitată. Celebra formația a apărut odată cu înființarea HOSPICE Casa Speranței, astfel că vor face câteva fapte bune, pentru a strânge cât mai multe donații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Trupa Gaz pe Foc a cucerit publicul cu melodia Adio, pe care fanii încă o fredonează și acum, după câteva decenii. La început, a fost compusă din trei membri, dar lucrurile s-au mai schimbat și, la un moment dat, au cântat în formulă de cinci. După destrămarea trupei, fiecare dintre ei a mers pe un drum separat, chiar și fără să aibă legătură cu domeniul artistic.

Trupa „Gaz Pe Foc' se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru: „Sunt convins că…'Trupa „Gaz Pe Foc' se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru: „Sunt convins că…'

Lucian Viziru, unul dintre cei mai cunoscuți membri ai trupei Gaz Pe Foc, a renunțat la muzică și la telenovele. Totodată, în 2013 s-a mutat in Germania, alături de soție și de copil, unde a devenit antrenor de tenis. Anul trecut, Lucian Viziru s-a întors în România, apucându-se de domeniul imobiliar.

Citește și: Cum se înțelege Lucian Viziru, de fapt, cu fratele lui, Augustin:„Ne certăm de la tot. S-a văzut o ușoară tensiune între noi'

Citește și: Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra:”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar…”

Citește și: Paris Hilton vine să pună muzică la Craiova, la Festivalul IntenCity.Vedeta se întoarce în România după 4 ani

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase, după acuzațiile fiicei lui, Charlotte, că nu ar fi văzut-o de 14 ani:„Dacă nu sunt tată bun…'

Trupa „Gaz Pe Foc' se reunește după 30 de ani

Membrii trupei Gaz Pe Foc se reunesc la 30 de ani de la fondarea formației. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait vor susține o serie de concerte caritabile, pentru o perioadă. Potrivit Libertatea, înființarea trupei a coincis cu apariția HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți adulți și copii. Astfel, scopul este de a strânge cât mai multe donații. În următoarea perioadă, trupa Gaz pe Foc va lansa piesa Încă te caut, alături de un videoclip oficial, mai precizează sursa citată.

„(..) Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult …de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din showbiz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine', a declarat Lucian Viziru.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter