Cum arată fiul Adinei Halas de Bravo, ai stil! Băiatul este un geniu, la 10 ani

Publicat pe

Cum arată fiul Adinei Halas de la Bravo, ai stil! În urmă cu 10 ani, Adina Halas aducea pe lume primul copil, un băiețel perfect sănătos. Serghei a crescut, iar acum este pasionat de calcul soroban, face sport, dar și meditații la limba engleză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul Adinei Halas de la Bravo, ai stil! În cadrul unui interviu, Adina Halas a decis să vorbească despre cariera, dar și despre familia sa. Noua concurentă a venit alături de fiul ei, Serghei, și au impresionat o țară întreagă.

Micuțul este un geniu la 10 ani și este pasionat de calcul soroban, o strategie care îi învață pe elevi să gândească analitic și să facă calcule în minte.

Citește și: Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!.A fost prezentatoare TV

Citește și: Adina Halas, DIETĂ.Cum a slăbit și cum se menține în formă la 39 de ani

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea:„Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu’

Citește și: De ce Anamaria Prodan încă îi spune „Soarele meu’ lui Reghe, în plin proces de divorț:„Lumea poate mă face nebună’

Cum arată fiul Adinei Halas de la Bravo, ai stil!

În 2011, Adina Halas de la Bravo, ai stil! a devenit mămică pentru prima oară. A adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care i-a făcut viața mult mai frumoasă.

Doar noaptea mi-l iau asistentele câteva ore, că să mă pot odihni. Dar este un copil bun și liniștit. Este sănătos și asta este important. Sunt o mămică foarte fericita.Soțul meu, Lucian, m-a asistat și chiar a filmat nașterea. El mă ajuta tot timpul, este super-incantat de copil. Am avut emoții la naștere, dar faptul că Lucian a fost acolo m-a ajutat mult prezenta lui', a declarat Adina pentru o publicație la vremea respectiva.

Timpul a trecut, iar acum Serghei are 10 ani și este mândria familiei. Băiatul este pasionat de calculul soroban. Unul din scopurile finale ale folosirii soroban-ului este acela de a efectua calculele fără a avea efectiv un soroban la îndemână, ci doar imaginându-se unul.

Adina Halas este noua concurentă de la Bravo, ai stil!

Adina Halas a acceptat propunerea de a participa la Bravo, ai stil! Prezentatoarea de televiziune susține că își găsește locul în această emisiune, întrucât este cu și despre modă, ea fiind pasionată de fashion.

„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta.

Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție’, a declarat Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, într-un comunicat de presă.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter