Vasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Unde va fi înmormântat

Publicat pe

Vasile Muraru i-a luat locul la teatru lui Alexandru Arșinel și se ocupă de înmormântarea actorului. Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Regretatul actor era internat în spital, iar starea de sănătate s-a înrăutățit. Din păcate, medicii care îl monitorizau nu au mai putut face nimic pentru el. Vasile Muratu, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase și prieten al actorului se va ocupa de înmormântarea actorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După luni de zile în care s-a luptat cu afecțiunile sale, Alexandru Arșinel a murit la varsta de 83 de ani. Maestrul este plâns de către o țară întreagă, familie și prieteni. Vasile Muraru l-a înlocuit pe Alexandru Arșinel la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și se înțelegea foarte bine cu regretatul actor.

Vasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Unde va fi înmormântatVasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Unde va fi înmormântat

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Actorul și-a ales singur locul de veci, încă din 2015, fiind situat lângă capelă. Vasile Muraru, prietenul actorului a primit vestea tragică din partea fiului cel mic al actorului.

Citește și: Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală:„Nu știu în ce măsură sunt reale'

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei:”Nu se pot opune iubirii noastre”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gabriel, soțul Cristinei Bălan.12 ani au avut o relație de prietenie

Vasile Muraru i-a luat locul la teatru lui Alexandru Arșinel și se ocupă de înmormântarea lui

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsa de 83 de ani. După un chin prelungit, actorul a murit la spital. Familia, prietenii și cei care l-au cunoscut sunt șocați de moartea acestuia. Vasile Muraru, coleg de breaslă și prieten bun cu Arșinel a declarat cine se va ocupa de înmormântarea maestrului. 'M-a sunat Cristi, băiatul cel mic al lui Arșinel, acum 40 de minute. Vă dați seama, au început telefoanele, televiziunile, actori, care au spus, 'nu, nu cred ca s-a întâmplat asta…!

Ce să vă spun… Am un gol în suflet. A însemnat enorm pentru tagma actoricească.Felul în care se implica în toate… A fost un om foarte responsabil… și ca director de teatru și ca actor, dar și ca om!. Eu mă voi ocupa de înmormantare. Inițial îl vom duce acasă, după care, oricum deja am început pregătirile, va ajunge la teatru. Acolo oamenii îi pot aduce un ultim omagiu!Dumnezeu sa-l odihnească!', a declarat Vasile Muraru pentru CANCAN.RO

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. Din păcate, medicii care îl monitorizau nu au mai putut face nimic pentru el. În 2015 și-a ales locul de veci la cimitirul Bellu, care este situat lângă capelă.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii cand n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu. Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu,', povestea Alexandru Arșinel pentru evelinepauna.ro. 

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter