Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu: „Ce rușine, cum poți abera astfel?”

Publicat pe

Vasile Șeicaru a avut o reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu. Artistul a intervenit în această situație complicată, după ce Marina Almășan a susținut că regretatul cântăreț ar fi fost „ajutat' să moară, pentru că ar fi urcat pe scenă până în ultimul moment, fără să-și prioritizeze sănătatea. Iată ce mesaj i-a trasmis cel dintâi jurnalistei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Vasile Șeicaru a avut o reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu. Acesta a decis să intervină în situația delicată, în urma acuzațiilor lansate de fosta parteneră de viață a regretatului cântăreț, Marina Almășan. Jurnalista a susținut, în urmă cu ceva timp, că maestrul ar fi fost „ajutat' să moară, pentru că ar fi cântat până în ultima clipă, fără să-și pună pe primul loc sănătatea.

Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu: „Ce rușine, cum poți abera astfel?'Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu: „Ce rușine, cum poți abera astfel?'

Vasile Șeicaru și Victor Socaciu au avut o relație de prietenie strânsă. De curând, cel dintâi a scos la iveală detalii importante despre moartea fulgerătoare a regretatului artist, care a murit la 68 de ani. Conform spuselor lui, maestrul a trăit numai pentru muzică și scenă. De altfel, el a făcut și câteva dezvăluiri legate de Festivalul Om Bun de la Breaza.

Citește și: Fiica lui Victor Socaciu, despre relația văduvei tatălui ei cu cei trei copii ai artistului:”Zi de zi merge la mormântul lui. Datorită ei…”

Citește și: Marina Almășan este revoltată de organizarea festivalului „Om Bun':„Trebuia ales acel loc care i-a declanșat sfârșitul lui Victor Socaciu?'

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii:”Mi s-a părut foarte tristă”

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit de la proces

Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu

În urmă cu scurt timp, Vasile Șeicaru a postat un mesaj neașteptat pe pagina de Facebook a fiicei cele mici a regretatului solist, Ana Maria Socaciu. Printre altele, cântărețul a dat de înțeles că e de părere că fosta soție a lui Victor Socaciu, Marina Almășan, ar abera, atunci când ea a susținut că ar fi fost „ajutat' să moară.

„Pot spune că am fost prieten bun cu Victor și asta începând cu 1978, anul venirii mele la Cenaclu! Am mers împreună la concerte, ne-am vizitat des, am cântat ori de câte ori aveam chef, și în țară, dar și prin Europa, Canada, China, Coreea, Statele Unite… am bătut multe căi împreună!

Știu sigur că scena era viața lui pentru că el acolo se simțea cel mai bine. Mă luam uneori de el că stătea prea mult în scenă. Să nu uităm că în anii ‘80, după plecarea de la Păunescu, noi (Hrușcă/Șeicaru/Socaciu), țineam deseori 3 concerte pe zi și n-aveam turnee sub o lună.

Îi plăcea să stea în centrul scenei, vorbea bine între cântece, iubea enorm publicul și stătea foarte puțin pe acasă, ca și noi de altfel! Ar fi multe de spus despre Victor, dar eu acum vreau să mă refer la ceea ce am citit acum niște zile, cum că el ar fi fost obligat să meargă la spectacole și că ar fi fost ajutat să moară…

Ce rușine, cum poți abera astfel crezând că l-ai cunoscut cândva bine pe Socaciu. Ei bine și eu l-am cunoscut și pot să spun că foarte bine! Eu i-am spus să nu țină Festivalul Om Bun, în pandemie, la Breaza, și culmea, și cu ceva spectatori.

Nici n-a vrut să audă, îmi spunea că festivalul e ca și copilul lui și nimic nu-l poate face să întrerupă, să nu țină ediția. Soția lui Brândușa, nu putea sub niciun chip să-l facă să renunțe, sau să-l „târască' la concerte sau evenimente!', scris Vasile Șeicaru pe Facebook.

Vasile Șeicaru, despre relația dintre Victor Socaciu și Brândușa Simion

Potrivit spuselor lui, Victor Socaciu i-ar fi spus lui Vasile Șeicaru, înainte să fie internat prima dată după festival, că preferă să moară pe scenă decât să nu fie prezent în fața publicului, atunci când era solicitat. De asemenea, Vasile Șeicaru a scos la iveală amănunte inedite și despre relația dintre regretatul solist și văduva lui, Brândușa Simion.

„Vă spun sincer prieteni, oameni buni, Victor mi-a spus în față înainte să fie internat prima oară după festival, că locul lui e pe scenă, că preferă să moară pe scenă decât să nu fie prezent atunci când era solicitat!

Așa că să nu mai umble cineva cu cai verzi pe pereți, Socaciu trăia pentru scenă! Mai vreau să spun ceva legat de el și Brândușa! De când și-au cumpărat o casă lângă Eforie Sud, ne vedeam în patru (ei doi, Liliana mea și cu mine), și mergeam deseori pe la terasele din zonă, să mâncăm un pește și să bem un roze!

Liliana are o casă la Techirghiol, lângă lac și ne vizitam foarte des, când la ei, când la noi! Știam că se iubeau foarte mult și am fost primul care am aflat că vrea să se căsătorească cu Brândușa, mi-a spus că i s-a dat un alt fel de a iubi și că-i mulțumește lui Dumnezeu pentru asta! Îmi mai spunea că e prima oară când se simte iubit!

Vă rog să credeți spusele mele, că n-am niciun motiv să inventez! Eu știu multe, e normal să fie așa, că doar am fost prieteni buni, dar nu intru în alte amănunte că nu vreau să supăr pe nimeni! Victor a fost un om excepțional, un artist foarte mare și un prieten minunat!', conchis Vasile Șeicaru.

Marina Almășan, acuzații grave după moartea lui Victor Socaciu

După ce Victor Socaciu s-a stins din viață, Marina Almășan a susținut că regretatul solist ar fi fost „ajutat' să moară, din cauză că ar fi urcat pe scenă până în ultima clipă, fără să-și pună pe primul loc sănătatea. De asemenea, jurnalista a atacat-o dur pe văduva lui, Brândușa Simion.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună 16 ani. Din relația lor a rezultat un fiu, pe nume Victor.

„Cum, oare, un om care pretinde acum prin interviuri că „a iubit', nu a văzut cum cel de lângă el se stingea treptat, ca o lumânare, hăituit pe drumuri, cum de nu-i constată degradarea avansată.

Dar, asta e, când partenerul de viață e și impresar, criteriile financiare probabil că depășesc trâmbițata ‘iubire… Rămân la concluzia că, în mod conștient sau nu, artistul Victor Socaciu a fost ‘ajutat să plece mai repede dintre noi…', a scris Marina Almășan pe Facebook, la acea vreme.

Cum a reacționat Brândușa Simion după acuzațiile Marinei Almășan

Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, a susținut că artistul nu ar fi dorit niciodată să le spună fanilor săi e că bolnav. Acesta e motivul pentru care el ar fi urcat pe scenă până în clipa în care a fost internat în spital. Femeia a mai susțnut că a ținut cont de dorințele solistului, inclusiv de cele legate de locul lui de veci.

„Victor nu a avut o ultimă dorință pentru că el nu a avut timp să știe că este bolnav. Victor a cântat pe 7 noiembrie la Deva și avea stabilite concerte pentru luna decembrie. Dorințele i le cunoaștem însă noi, cei care i-am fost aproape, cei care l-am iubit. E ca și cum le-am avea scrise pe un portativ imaginar. Și încercăm să le ducem mai departe.

Despre festivalul de la Breaza… povestea e mai lungă, anul trecut când Bucureștiul era închis din cauza pandemiei, anul în care se împlineau 30 de ani și Festivalul trebuia să continue, Victor a ales orășelul acesta de munte cu oameni minunați, să ne fie gazdă. Nu a evitat niciodată orașele mici când era vorba de un concert', spunea Brândușa Simion, pentru FANATIK.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter