Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor: "Voi aprecia fiecare bucățică de pâine"

Publicat pe

Relu Pănescu a părăsit emisiunea Survivor România 2022 la finalul lunii aprilie. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor, fiind cel mai în vârstă participant al show-ului difuzat de PRO TV. Ajuns în țară, fostul războinic a făcur dezvăluiri inedite despre competiția Survivor. Relu Pănescu a slăbit aproape 14 kilograme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fostul politician a acceptat provocarea Survivor România 2022. Înainte de a intra în echipa Războinicilor, Relu Pănescu a fost politician, intrând ca deputat de pe listele PSD în urmă cu câțiva ani. La vârsta de 50 de ani a devenit un exemplu pentru multă lume, rezistând mai bine de două luni în jungla Dominicană.

Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor: "Voi aprecia fiecare bucățică de pâine"Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor: "Voi aprecia fiecare bucățică de pâine"

Relu Pănescu a făcut dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România. Fostul concurent a explicat cum a fost pentru eș experiența din Republica Dominicană și cum a reușit să facă față provocărilor. De asemenea, acesta a spus cu câte kilograme s-a întors în România.

Citește și: Cum arată soția lui Relu Pănescu, de la Survivor.Imagini de la nunta lor

Citește și: Drama lui Relu Pănescu de la Survivor.Tatăl lui a suferit un AVC, înainte ca el să plece în Republica Dominicană

Citește și: Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express:„Ar fi concurente foarte…'

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:”Voiam să mă fac gimnastă „

Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor România 2022

Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România în ediția din 19 aprilie. Fostul războinic a făcut declarații inedite despre experiența din Republica Dominicană. Fostul politician s-a bucurat din plin de zilele petrecute alături de familia sa . Acesta a fost așteptat de soție și fiica cea mică. Recent, Pănescu a declarat că experiența de la Survivor a fost una inedită, slăbind aproape 14 kilograme. Antreprenorul mărturisește că nici la liceu nu a avut atâtea kilograme.

„În primele două luni am slăbit 14 kg, am fost de-a dreptul şocat în momentul în care la proba cântarului, filmată în acel consiliu, am văzut cu ochii mei cifra electronică afişată. Atâtea kilograme nu am avut nici măcar în ultimul an de liceu, în urmă cu 32 de ani.Pot spune că în urma acestei experienţe trăite acolo, voi pune preţ pe mâncare, nu voi mai face mofturi şi figuri faţă de mâncare, voi aprecia fiecare bucăţică de pâine, aş putea spune. Cu siguranţă voi fi foarte atent la ce anume şi cât mănânc, având în momentul de faţă acces nelimitat la hrană, pentru a nu trece în partea opusă, de a mânca fără măsură„, a povestit Relu Pănescu. pentru click.ro.

Relu Pănescu: „Am părăsit competiţia cu fruntea sus”

Relu Pănescu a declarat că nu s-a așteptat nicio secundă să fie elininat. Chiar înainte de consiliu a avut o discuție cu TJ Miles în care i-a explicat acestuia că este sigur pe aptitudinele sale. Cu toate astea, Relu Pănescu spune că a părăsit emisiunea cu fruntea sus, fiind extrem de mândru că a rezistat atât de mult.

Am fost foarte bine adaptat, am fost foarte hotărât, determinat să merg mai departe. Să ajung în finală şi, de ce nu, să câştig Survivor România 2022. Publicul, telespectatorii, cei de acasă sunt suverani. Eu nu voi avea niciodată nici o obiecţie, nici o reacţie, nu voi contesta decizia lor. Am părăsit competiţia cu fruntea sus„, a mai spus fostul razboinic.

Relu, despre colegii de la Survivor România

Relu Pănescu a rezistat trei luni la Survivor România și a demonstrat că la 50 de ani este un bărbat rezistent și curajos. Acesta a fost trimis de mai multe ori pe Insula Exilului și a simțit reticența colegilor. De asemenea, fostul războinic a declarat că nu a fost primit cu brațele deschise de coolegii săi.

„Este totalmente surprinzător să văd toți colegii mei zâmbind, existând acea bucurie pe care se vede că o arată din adâncul sufletului față de faptul că eu părăsesc competiția.

Nu am fost primit cu brațele deschise. Nu am fost primit cu drag. Nu am fost primit cu aceeași căldură ca și ceilalți colegi. Eu am fost acceptat de nevoie. Nu m-au dus ei în spate', a dezvăluit Relu Pănescu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter