Drama lui Relu Pănescu de la Survivor. Tatăl lui a suferit un AVC, înainte ca el să plece în Republica Dominicană

Publicat pe

Drama lui Relu Pănescu de la Survivor. Relu Pănescu e unul dintre concurenții de la Survivor România 2022. În fiecare duminică, luni și marți, admiratorii lui îi pot fi alături din fața micilor ecrane, urmărindu-i parcursul din Dominicană. Deși are parte de susținerea a sute de fani, la fel ca restul concurenților, puțini în cunosc drama. Tatăl lui a a suferit un AVC, cu scurt timp înainte ca Războinicul să plece în junglă. Iată confesiunea dureroasă a concurentului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Relu Pănescu participă în noul sezon Survivor România 2022. El este cel mai în vârstă concurent din Republica Dominicană. Acest lucru nu pare însă să reprezinte un impediment pentru el. Războinicul luptă în fiecare ediție, alături de echipa lui, cea albastră, pentru a câștiga cât mai multe puncte și avantaje. Nu a uitat însă de drama tulburătoare care l-a marcat chiar înainte de a pleca în junglă.

Drama lui Relu Pănescu de la Survivor. Tatăl lui a suferit un AVC, înainte ca el să plece în Republica DominicanăDrama lui Relu Pănescu de la Survivor. Tatăl lui a suferit un AVC, înainte ca el să plece în Republica Dominicană

Relu Pănescu de la Survivor ascunde o dramă cutremurătoare. Războinicul în vârstă de 50 de ani a suferit o mare lovitură cu scurt timp înainte de a pleca spre Republica Dominicană. Cu câteva zile înainte, tatăl Războinicului din junglă a suferit un AVC și a fost internat.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiică

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:”I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan, referitor la creșterea lui Bebeto:„Dacă nu poate, îl iau eu'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale:”Avea o problemă la inimioară şi a trebuit să o operăm”

Drama lui Relu Pănescu de la Survivor. Tatăl lui a suferit un AVC

Părintele lui Relu Pănescu de la Survivor s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană. Tatăl lui a suferit un AVC și a fost internat. De când a ajuns în junglă, concurentul de la PRO TV nu știe în ce stare se află acum acesta, motiv care-l neliniștește. Din fericire, bărbatul îl are alături pe fratele Războinicului, dar și pe restul familiei.

Drama lui Relu Pănescu de la Survivor. Relu Pănescu și-a dezvăluit drama în cadrul unei intervenții de la Survivor. Războinicul a povestit că orice ar face, gândul îi zboară către familie, mai ales către tatăl lui. Concurentul și-a cerut public iertare de la el, pentru că a plecat în Dominicană la scurt timp după ce a suferit un AVC.

„Gândul îmi zboară către familie, pentru mine familia este cel mai important lucru din viață, alături de sănătate. Mă gândesc la fetele mele, la cea mică de trei și jumătate, cea mare de 18 ani și jumătate, la soția mea, la fratele meu, la nepotul meu, dar în momentul de față, cel mai mult, mă gândesc la tatăl meu, care înainte de plecare, cu câteva zile, a făcut un AVC.

Și am plecat, lăsându-l în spital, neștiind în momentul de față care este starea lui de sănătate. Îţi doresc, tati, multă sănătate! Sper că eşti bine şi te iubesc din tot sufletul meu. Şi te rog frumos să mă ierţi pentru faptul că am plecat şi te-am lăsat acolo, în spital în grija doctorilor şi a fratelui. Iartă-mă, tati', a spus Relu Pănescu de la Survivor.

Ce legătură a avut Relu Pănescu de la Survivor cu politica

Relu Pănescu este originar din Arad și are 50 de ani. De profesie, Războinicul de la Survivor este antreprenor. În trecut, el a cochetat și cu politica. Acum câțiva ani, el a fost deputat PSD. Conform click.ro, deși a ieșit din acest domeniu, susţine în continuare partidul social-democrat.

Relu Pănescu de la Survivor e căsătorit cu o femeie mai tânără decât el. Războinicul și Cerasela și-au unit destinele în 2016. Bărbatul se află la a doua căsătorie și are două fete: una de trei ani și una de 18 ani.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter