Annie Lennox - Buna samariteana

Publicat pe

„Bare (2003) este rezultatul unei indelungi maturizari, demonstrand ca piesele sale de dragoste nu si-au pierdut din forta – in timp ce „Song of Mass Destruction, ultimul sau album, marcheaza revenirea divei pop, ea apeland la producatorul Glen Ballard, cel cu care au colaborat si Alanis Morissette sau grupul Tatu. Discul face referire la razboiul din Irak, cantareata aratandu-si indignarea fata de politicienii care pornesc un razboi din dorinta de a pune capat terorismului.

Annie Lennox, Bono
Impreuna cu Bono

Ajunsa in mod discret in fruntea clasamentelor, Annie participa la numeroase festivaluri sau gale alaturi de nume mari ale muzicii, fiind una dintre cele mai apreciate voci. Poate cea mai emotionanta experienta de acest fel a fost concertul care l-a comemorat pe Freddie Mercury, organizat pe Wembley in 1992.

Prevazut initial pentru a fi lansat in luna septembrie, noul album semnat Annie Lennox, „The Annie Lennox Collection, va putea fi ascultat de fani abia in 2009 si asta din cauza problemelor de sanatate ale cantaretei. Recent, a fost spitalizata pentru o operatie la coloana vertebrala dupa ce a avut dureri de spate in timpul unei vizite in Mexic, unde asista la o conferinta despre SIDA. Unul dintre nervii coloanei ii afecta mobilitatea piciorului stang, astfel incat abia mai putea merge.

Transportata intr-un scaun cu rotile de la aeroport la spital, Lennox a glumit, spunand ca s-a simtit ca Elizabeth Taylor. Potrivit purtatorului sau de cuvant, operatia a decurs fara probleme, insa Annie are nevoie de mai multe luni de repaos si de sedinte de fizioterapie. Fanii au fost tot timpul la curent cu starea de sanatate a artistei, Annie exprimandu-si regretul pe blogul sau ca nu a putut fi prezenta la conferinta pana la sfarsit. „Am avut o durere insuportabila noaptea trecuta. Nu am mai trait o astfel de durere.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter