Viviana Sposub, prima reacție după ce George Burcea a încurajat bărbații să bată femeile: "Având în vedere gravitatea situației..."

Publicat pe

George Burcea a șocat pe toată lumea, după ce a spus că bărbații trebuie să își bată femeile. La puțin timp după, un val de reacții a apărut în mediul online despre situația actuală. Ba chiar mai mult, cartea actorului a fost retrasă de pe piață, iar anunțul a fost făcut de publicația respectivă. Iată ce reacție a avut, însă, Viviana Sposub despre ceea ce a spus iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a uimit pe toată lumea cu declarațiile sale care încurajau violența domestică. La scurt timp după ce a făcut LIVE-ul pe pagina sa de socializare, actorul a primit zeci de mesaje și internauții s-au enervat foarte tare.

Chiar au implicat-o și pe Viviana Sposub, actuala iubită a actorului. Însă, abia acum, vedeta de televiziune și-a spus părerea despre subiectul actual. Iată ce a scris pe Internet.

Citește și: George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet:„Uite așa, nu va fi…’

Citește și: Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct din ianuarie:„O să fim pe două posturi’

Citește și: George Burcea a scris un roman împotriva violenței domestice, dar a instigat la violență împotriva femeilor, pe Internet:'Vă doresc să vă ia la palme, cu mese, cu scaune. Bărbați, bateți-le'. Editura a retras cartea de pe piață

Viviana Sposub, prima reacție după ce George Burcea a instigat la violența domestică

În urmă cu doar câteva minute, Viviana Sposub a făcut primele declarații despre derapajul lui George Burcea. Mai exact, vedeta de televiziune a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Întrucât se afla la filmările pentru emisiunea de la Bravo, ai Stil!, Viviana nu a avut timp să-și spună părerea despre subiectul actual. Însă, a revenit cu un mesaj destul de lung acum, în care recunoaște că iubitul ei a greșit.

‘Îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace. De dimineață și până acum am fost la filmări, având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației, nu mi-aș fi dorit să scriu un mesaj superficial în pauzele de la filmări. George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel LIVE nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile( și nu numai) se confruntă. Deși George milatează pentru lupta împotriva violenței domestrice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care merită.

Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context! Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare al traumelor din trecut, iar scrirea acestei cărți a constiuit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestint plângând, și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe Live.

Deși sună clișeic, cred că primul pas spre rezovlarea problemei este conștinetizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe Live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelgere partenerului meu în proceul său de vindecare”, a scris Viviana.

„George nu este un agresor!”

De asemenea, a ținut să le precizeze fanilor că nu a fost niciodată victima violenței domestice și nici nu încurajează pe nimeni să rămână într-o relație, dacă lucrurile evoluează în zona aceasta.

Iubita lui George Burcea a încheiat prin a spune că actorul nu este un agresor, însă a spus doar niște cuvinte la nervi.

„Aplaud pozițiile luate de către unii creatori de conținut în legătură cu situația de față. Cu aceste ocazie s-a adus din nou în discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice, care ne bântuie de ani de zile. PS- conștientizez că oamenii care au un public( mai mic și mare), în online sau la TV, au și o responsabiltate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont.

P.P.S- Pentru toți oamenii care nu mai contenesc din a-mi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru afirmațiile partenerului meu, iar apoi îmi spui că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip- Credeți-mă, nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități cu care voi nu sunteți de acord. Iar pentru toți oamenii care mă întreabă dacă am avut parte de violență în această relație- George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine! Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, aș fi semnalat imediat fapta și aș fi părăsit relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă și să facă tot posibilul să plece din acea situație.

George nu este un agresor! Cu toatea astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale. Dar sunt sigură că asta nu-l va opri din a lupta împotriva violenței domestice. Mulțumesc că ați citit rândurile scrise de mine! Chiar îmi doream să fiu sinceră cu voi și să vă spun ce simt și ce gândesc în aceste momente”, a continuat aceasta.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter