What’s Up s-a despărțit definitiv de Alice Badea! Are o nouă iubită

Publicat pe

Whats Up are o nouă iubită. După două căsătorii la activ, cea cu Simina și cea cu Alice Badea, se pare că Whats up și-a găsit din nou fericirea. Potrivit Spynews.ro, cântărețul are o nouă parteneră, de care este îndrăgostit până peste cap. Nu o spunem noi, ci ipostazele tandre în care au fost surprinși. Cei doi s-au sărutat cu foc, chiar pe stradă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Whats Up are o nouă iubită. Whats Up este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. De-a lungul timpului, el a bifat mai multe reușite pe plan profesional, având piese și colaborări de succes cu diferiți artiști. Pe plan sentimental, însă, pare că norocul nu i-a surâs atât de mult până acum. El a trecut prin două despărțiri, după ce a fost căsătorit cu Simina, iar mai apoi cu fosta lui parteneră, Alice Badea.

Whats Up are o nouă iubită. În urmă cu câțiva ani, Whats Up a fost căsătorit cu prima lui soție, Simina. Nu a trecut foarte mult, iar cei doi au ajuns la divorț. Ulterior, el și-a refăcut viața tot cu o artistă, Alice Badea. Au păstrat în permanență discreția în privința relației lor și s-ar fi căsătorit în mare secret. Ulterior, însă, și ei s-ar fi despărțit. Acum, se pare că artistul are o nouă cucerire și face orice de dragul noii iubite.

Citește și: Simina, reacţie neaşteptată după ce Whats Up și-a asumat relația cu noua iubită, Alice Badea

Citește și: Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent:„Să mor dacă am auzit de el'

Citește și: Mirela Petrean, după ce s-a tratat la clinica unde a fost Petrică Mîțu Stoian:„Pe semnătură se intra în camera hiperbară. Unii acuzau dureri…'

Citește și: A murit actorul Marius Exarhu, tatăl lui Răzvan Exarhu de la Rock FM:„Mereu pus pe șotii, cu foarte mult umor'

Whats Up are o nouă iubită

Whats Up are o nouă iubită. Așadar, după despărțirea de Alice Badea, se pare că Soarele a răsărit din nou pe strada lui Whats Up. Potrivit Spynews.ro, cântărețul are o nouă iubită. Dovada e reprezentată de imaginile în care artistul și noua lui parteneră se sărută, chiar pe stradă. Fotografiile le puteți vedea AICI. În cadrul lor, veți putea observa că cei doi au avut și alte gesturi tandre.

Conform Spynews.ro, Whats Up și noua lui iubită au fost surprinși pe stradă. Cei doi au mers împreună la cumpărături, iar ulterior s-au întors acasă. Cei doi au fost văzuți sărutându-se și ținându-se uneori de mână. Din dragoste, artistul a fost protagonistul unui gest demn de un adevărat gentleman. La un moment dat, el i-a oferit tinerei haina lui, i-a pus gluga pe cap și a și încheiat-o la geacă. Mai mereu cu zâmbetul pe buze, cei doi au discutat tot drumul, iar el a cărat de unul singur plasa cu produse.

Alice Badea, despre motivul despărțirii de Whats Up

În urmă cu câteva luni, Alice Badea, fosta parteneră a lui Whats Up, a dezvăluit motivele despărțirii lor. Tânăra povestea în vara acestui an că ea și artistul ar fi decis că cel mai bine e ca fiecare să-și vadă de drum. Ea a transmis atunci că nu-și va spăla „rufele în public' și că nu ar avea nimic de reproșat.

„Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi.

Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine… asta s-a întâmplat', spunea Alice Badea atunci, conform libertatea.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter