Xonia a ajuns de urgență la spital. S-a fotografiat cu perfuzia în mână

Publicat pe

Xonia a ajuns de urgență la spital. Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare pe patul de spital cu o perfuzie în mână. Vedeta nu a dat detalii despre ce i s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a postat o fotografie de pe patul de spital. Ea nu a făcut niciun fel de declarații despre ce i s-a întâmplat, chiar dacă în mână se vedea că are o perfuzie.

Cântăreața Xonia a ajuns de urgență la spital. Artista a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea de pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, semn că are nevoie de atenta supraveghere a medicilor. 

Xonia a ajuns de urgență la spital. S-a fotografiat cu perfuzia în mânăXonia a ajuns de urgență la spital. S-a fotografiat cu perfuzia în mână

În fotografie, Xonia apare întinsă pe pat, învelită cu o pătură și cu o pereche de papuci în picioare. Ea nu i-a lămurit încă pe fani ce i s-a întâmplat.

Xonia s-a confruntat cu probleme de sănătate

Xonia a trecut prin momente dificile, artista devenind practic de nerecunoscut, în urma unei afecțiuni care i-a transformat fața total. Iată care a fost motivul și cum s-a vindecat!

Xonia traversat o perioadă dificilă din momentul în care, în urma unei afecțiuni, fața i s-a umflat, artista devenind greu de recunoscut. S-a speculat foarte mult, la vremea respectivă, că simpatica blondină a apelat la operații estetice, iar acela ar fi fost rezultatul nereușit al unei intervenții.

Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele.

Am făcut investigații. Am un caz puțin mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă', spunea Xonia anul trecut.

Citește și: Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: „Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei'

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: ‘Am găsit-o leșinată în casă’

Citește și: Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: „Realitatea este foarte diferită'

Ulterior, artista a dispărut timp de 4 luni a dispărut din social media, iar când a reapărut, fanii au văzut-o din nou pe Xonia cea de dinainte.

‘Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare’, a spus Xonia pentru emisiunea ‘Showbiz Report’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter