Zanni va participa și la următorul sezon Survivor? Primele declarații

Publicat pe

Zanni de la Survivor, ultimul învingător al cunoscutei emisiuni, a vorbit, pentru prima dată, despre un nou sezon al show-ului, care va purta emblema „All Stars'. Totuși, el nu a dat niciun detaliu despre data de începere sau a filmărilor celui mai dificil, așa cum i se spune, reality show din România. Totuși, a dat de înțeles că va participa și în viitorul sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Artistul mărturisește pe contul lui de Youtube despre un al patrulea sezon Survivor Romania la care va participa cu singuranță. Se pare că în această ediție concurenții vor fi câștigării și finaliștii de până acum. Prima ediție a show-lui de la Kanal D a fost câștigată de Elena Ionescu.

Zanni va participa și la următorul sezon Survivor? Primele declarațiiZanni va participa și la următorul sezon Survivor? Primele declarații

„Se va mai întâmpla. Nu pentru că aș repeta-o eu. Va mai fi încă un sezon, sezonul 4. Nu spun mai mult de atât' a dezvaluit Zanni de la Survivor, într-o sesiune Q & A pe Youtube.

Printre concurenții care ar urma să facă parte din Survivor All Stars fac parte Elena Gheorghe, Emanuel Neagu, Iancu Sterp și Lola precum și:, Marius Crăciun, Andrei Dascălu sau Maria Chițu.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor:„Am o bacterie în sânge…’

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni:„Când iese pe stradă, să se mândrească cu el’

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya

Citește și: Roxen luptă de 6 ani cu boala Lyme, provocată de căpușe

Zanni de la Survivor vorbește despre varianta „All Stars'

Totuși, Zanni de la Survivor nu este primul care abordează acest subiect. Și Daniel Pavel, prezentatorul emisiuni a făcut câteva dezvăluiri despre un posibil sezon viitor. Momentan Kanal D nu a făcut niciun anunț oficial despre următorul sezon Survivor România.

„August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului.

Am aduce pentru publicul nostru, publicul care este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr mare, am aduce din nou proiectul.(…) Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul despre care este vorba', spunea Daniel Pavel.

Problemele de sănătate ale lui Zanni, după Survivor

Artistul a venit acasă cu trofeul de la Survivor, dar și cu anumite probleme de sănătate. După ce i-au descoperit o bacterie în sânge, Zanni a ajuns la spital, iar medicii au concluzionat că suferă și de alte afecțiuni.

Se pare că vedete are mari probleme cu genunchiul. În urma unui RMN, medicii au descoperit o afecțiune care nu îi permite lui Zanni de la Survivor să ă facă efort o perioadă îndelungată de timp.

Totodată, specialiștii i-au explicat că va avea parte de dureri toată viața și va fi nevoit să își protejeze genunchiul ori de câte ori face efort fizic.

„Mi-a zis doctorul că o sa am dureri toată viața și că trebuie să port genunchieră mereu când fac efort.

Am mai multe concursuri la care trebuie să mă duc și acum am așa un semn de întrebare dacă merită să merg sau nu. Oare merită să-mi dau piciorul pentru mai multe trofee?', a declarat Zanni de la Survivor.

Zanni va participa și la următorul sezon Survivor? Primele declarațiiZanni va participa și la următorul sezon Survivor? Primele declarații

Cu cine a rămas prieten din competiție

De curând, Zanni de la Survivor, a vorbit, într-un interviu pentru VIVA, despre relațiile pe care le are în prezent cu foștii săi colegi de la emisiune.

„Nu știu cu cine am rămas în relații bune, acest lucru nu se vede a doua zi după ce s-a terminat competiția. Când ai succes, ai câștigat, vine toată lumea și te ia în brațe.

Toată viața am învățat că sunt mulți oameni din interes în jurul fiecărui om. Unii joacă atât de bine, încât nu îți dai seama niciodată de acest lucru.

Mi s-a întâmplat de multe ori să am oameni alături care au renunțat la mine pentru că s-a stins sau s-a consumat ceea ce vedeau în mine. Aparent, am rămas în relații bune cu Sebi și Cosmin Stanciu, dar vom vedea peste două luni, un an…', a spus Zanni de la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter