Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop, dance și R&B din România, devenită celebră, după Revoluție, în urma colaborării cu trupa R.A.C.L.A.

  • Data nasterii 27.04.1980
  • Locul nasterii București
  • Inaltime 1,63 m
  • Greutate 57 kg
  • Culoarea ochilor căprui
  • Copii o fetiță, Evelyn
  • Mariaje/Relatii este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

ANDA ADAM – CARIERĂ

Anda Adam (numele complet Anda Angelica Adam) a cunoscut celebritatea la o vârstă foarte fragedă. În 1999, la 16 ani, ea colabora cu celebra pe atunci trupă R.A.C.L.A., alături de care a lansat un hit: 'Nu mă uita'. La scurt timp de la acest succes, artista a lansat alături de Marijuana piesa 'Fete rele', care i-a consolidat succesul pe piața muzicală.

Acest start a făcut-o pe Anda Adam preferata producătorilor și a caselor de discuri la acea vreme. Primul album lansat de aceasta, alături de Marius Moga (Morandi) a avut un puternic impact în media. Au urmat hituri precum 'Selecta', alături de Alex Velea, și 'Ajutor'.

O contribuție covârșitoare asupra stilului muzical al Andei Adam au avut-o Smiley și Randi. Ca rezultat al acestei colaborari, dar și a talentului său incontestabil, Anda a primit un Disc de Aur și un Disc de Platină pentru vânzările de albume.

Participarea ei la show-ul 'Dansează printre stele' i-au pus în evidență și calitățile de dansatoare, completând astfel imaginea de artist desăvârșit.

În anul 2018, Disney Enterprises și Walt Disney România o cooptează pe artistă în cadrul filmului de animație 'Noua viață a lui Kronk'.

O altă coloborare în zona de TV este cea de la începutul 2019, cu celebra emisiune 'Bravo, ai stil!', unde, timp de patru ediții, Anda va acorda puncte, în funcție de cât de bine vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic.

ANDA ADAM – VIAȚA PERSONALĂ

Când a devenit cunoscută în România, publicul și fanii Andei Adam au fost cuceriți de un amănunt din viața ei personală: adolescenta avea în spate o cultură și o educație americane. Plecată de copilă din România și stabilită, alături din părinți, în SUA, Anda se întorcea într-o Românie postcomunistă care o primea cu admirație și curiozitate. Așa cum ea însăși povestea, în Țara Tuturor Posibilităților, ea ar fi urmat o carieră la Harvard. A ales, în schimb, muzica.

Mama Andei s-a mutat în SUA pentru ca fiica ei să studieze la Harvard.

„Mama locuiește în SUA. Mama a plecat acolo pentru că am fost un elev exemplar și mi-a spus că pleacă pentru că vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am întrerupt aceste discutți pentru că m-am lansat în muzică', a dezvăluit Anda la „Teo Show'.

„Eu m-am întors pentru cariera mea. Acolo îmi place tot, în afară de burgeri. E foarte important! Am avut situații în care am căutat oameni cărora să le dau un job. Ori nu i-am găsit, ori erau foarte neserioși. În America nu e așa, acolo e concurență mare, nu îți permiți să îți pierzi jobul. Trebuie să fii serios, prompt, să îți faci treaba..

În ceea ce privește viața sentimentală, pentru Anda Adam lucrurile s-au așezat mai târziu decât în carieră. Una dintre cele mai solide și mai cunoscute relații ale vedetei a fost aceea cu Victor Slav. Șase ani a durat povestea de dragoste a celor doi. El ar fi vrut să se însoare și să-și formeze o familie, ea era încă pe val și își dorea și mai mult succes muzical. Așa că dragostea celor doi s-a sfârșit brusc și fără drept de apel.

În 2015, Anda s-a căsătorit cu Sorin Andrei Nicolescu, iar, câteva luni mai târziu, s-a născut fetița lor, Evelyn.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă