Una dintre cele mai sexy cântărețe, Lavinia Pârva s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000, în trupa Spicy, datorită fizicului atrăgător, dar și celebrului hit 'Mi-e frică, mi-e frică'. Relația sa cu ștefan Bănică este una dintre cele mai mediatizate din showbiz.

  • Data nasterii 11/24/1984
  • Locul nasterii Timișoara
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Mariaje/Relatii Lavinia Pârva formează din 2013 un cuplu cu Ștefan Bănică, cei doi oficializându-și relația în vara lui 2017
  • Facebook Vezi profilul

Lavinia Pârva studii

Lavinia Pârva a studiat la Liceul Energetic din Timișoara între 1998 și 2001 și ulterior la Liceul Anghel Saligny din București în 2002. A urmat apoi cursurile Facultății de Marketing și Management a Universității Romano-Americane din București.

Cariera Laviniei Pârva

Lavinia s-a remarcat prin frumusețea sa, câștigând titlul de Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 2001. În 2003, Lavinia a pus împreună cu Doinița Veleanu bazele trupei Spicy, fâcându-se remarcate datorită fizicului impresionant și hitului 'Mi-e frică, mi-e frică'. Trupa a funcționat vreme de doi ani, după care bruneta a decis să înceapă o carieră solo, startul fiind marcat prin albumul de debut 'Doar eu', din 2005. În 2011, Lavinia  a participat la 'Dansez pentru tine'.

Familia Laviniei Pârva

Lavinia a crescut în Timișoara, oraș unde părinții ei, mama pensionară și tatăl funcționar la Primărie, locuiesc și acum.

În ciuda speculațiilor făcute de-a lungul timpului pe seama relațiilor sale amoroase, singura relație confirmată și extrem de mediatizată este cea cu Ștefan Bănică. Deși se presupune că legătura celor doi a început cu mult mai devreme, Lavinia și Ștefan Bănică au anunțat că sunt împreună în 2013, după ce au fost surprinși împreună de paparazzi. În vara lui 2017 Lavinia s-a căsătorit cu artistul, iar în iarna lui 2018 au făcut public faptul că așteaptă un copil.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter