Actriță de teatru și film, Cristina Cioran face o treabă la fel de bună și în televiziune. Recent, actrița a revenit pe micul ecran, ea înlocuind-o pe Simona Gherghe la cârma emisiunii Acces Direct.

  • Data nasterii 24.07.1977
  • Locul nasterii Constanța
  • Inaltime 1,75 m
  • Greutate 63
  • Culoarea ochilor verzi
  • Mariaje/Relatii Cristina este într-o relație cu Traian Văduva.
  • Facebook Vezi profilul
  • Site Vezi site-ul

Cristina Cioran studii


Actrița a studiat la Liceul Traian din Constanța, secția uman (engleză-franceză), iar ulterior a urmat Facultatea de Actorie a Universității Hyperion (București) la clasa profesorilor Victor Radovici și Ion Lucian. La examenul de absolvire, a jucat rolul „Germaine Lauzon”, din piesa „Cumetrele”, de Michel Trambla.

Cristina Cioran carieră

Cristina a jucat atât în filme (în cinematografie a debutat cu rolul Margo), cât și în piese de teatru, dar a devenit cu adevărat cunoscută atunci când a început să lucreze în televiziune.  Actrița a lucrat la TVR, la PRO TV, la Acasă TV (unde a jucat în telenovelele „Numai iubirea” și „Pacatele Evei”), dar și la Antena 1, unde a prezentat Masculin X Feminin cu Liviu Varciu și Matinalul cu Dan Capatos. La Antena 2, a avut propria emisiune, „Am ceva de spus”.

În paralel cu televiziunea, actrița și-a continuat activitatea teatrală. Cu musicalul „Andie Musik”, o coproducție anglo-română, a mers în turnee în Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franța, Elveția. Era deja vedeta postului Acasă TV când i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. Acum, actrița s-a întors iar în televiziune, unde prezintă, în locul Simonei Gherghe (care a intrat în concediu prenatal), emisiunea „Acces direct”.

Cristina Cioran familie

Cristina a avut o relație de mai bine de șase ani cu Radu Drăgănescu, de care s-a despărțit în 2008. Deși acesta o ceruse în căsătorie și își doreau un copil, faptul că actrița a refuzat cererea în căsătorie, dar și lipsa de timp cauzată de programele neconcordante ale celor doi au dus la despărțire. Din 2010, artista formează un cuplu cu Traian Văduva (care are doi copii dintr-o relație anterioară), dar cei doi nu și-au oficializat încă legătura.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter