Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981, în Roşiorii de Vede, şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Acum nouă ani, ea era desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz', dar între timp vedeta a demonstrat că are mult mai multe calități, CV-ul ei devenind unul de invidiat.

  • Data nasterii 09.12.1981
  • Locul nasterii Roșiorii de Vede
  • Inaltime 1,65
  • Greutate 51 kg
  • Culoarea ochilor căprui
  • Mariaje/Relatii Una dintre relațiile celebre ale Ginei a fost cea cu omul de afaceri Codin Maticiuc, iar acum Gina este iubita lui Smiley.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul
Gina Pistol

Gina Pistol în 2009

 

Gina Pistol studii


Gina Pistol este model, actriță și om de televiziune.
Vedeta a absolvit Școala de Arte și Meserii Spiru Haret

Cariera Ginei Pistol

Înainte de a deveni celebră pozând nud, Gina a fost operator la un centru de copiere si vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, apoi a venit în București, unde s-a angajat la o firma de articole sportive. Primul pas spre celebritate l-a făcut în 2005, când s-a angajat la Național TV, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde'. Atunci, Gina a fost remarcată datorită frumuseţii sale angelice şi a primit şi acceptat oferta de a apărea într-un pictorial în Playboy România. În acelaşi an, ea a apărut în câteva episoade din serialul „La Bloc', fiind apreciată de regizorul  Ioan Cărmăzan, care  a distribuit-o în filmul „Margo, iubire de cartier'. Imdeiat după aceea, Gina Pistol a devenit vedetă cu acte în regulă. Au urmat apoi mai multe şedinţe foto pentru diverse publicaţii, printre care şi FHM. În 2010, ea a fost desemnată de revista Pro Tv Magazin „Cea mai sexy blondă din showbiz'. Gina a dovedit în timp că nu este doar frumoasă, ci și inteligentă și plină de umor, ea colaborând cu Divertis, iar ulterior fiind prezentatoarea show-urilor Asia Express și Șefi la cuțite.

 

Familia Ginei Pistol

Gina a copilărit în Roșiorii de Vede, Teleorman, alături de mama și fratele ei. Când gina avea doar 6 ani, iar fratele ei 1 an, părinții lor s-au despărțit, copiii rămânând în grija mamei. Dupa divorț, tatăl Ginei s-a recăsătorit și a încetat orice legătură cu fosta soție și cei doi copii. Pentru Gina, mama și fratele ei mai mic viața într-un oraș de provincie, în lipsa banilor, dar și a unei figuri paterne, nu a fost ușoară. Deoarece mama a fost singurul părinte întreținător și, ca atare, era nevoită să muncească prea mult pentru a le asigura cele necesare, Gina a preluat o parte a responsabilităților acesteia: gătea și avea grijă de fratele ei mai mic.

 

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă