Amalia Enache a vorbit despre fiica sa, Alma, la VIVA! Party 2018: ” Nu mai plânge când plec de acasă”

Publicat pe de Oana Popoiag

Când ai un copil de nici doi ani, orice petrecere la care reușești să iei parte este o victorie. Amalia Enache a vorbit despre fiica sa, Alma, la VIVA! Party 2018 și ne-a dezvăluit că fetița nu mai plânge când o vede plecând de acasă. Vara aceasta vedeta revine pe sticlă, dar nu îi e teamă de procesul de reacomodare, deoarece se bazează pe susținerea colegului său, Cristian Leonte.

Vedeta  revine din august la pupitrul știrilor de noapte PRO TV, dar până atunci încearcă se se bucure atât de finalul concediului de maternitate, cât și de rarele clipe când poate lua parte relaxată la o petrecere de seară. Așa cum a fost cazul la VIVA! Party 2018, unde Amalia Enache a vorbit despre fiica sa, Alma, lăsată acasă pe mâini bune: 'Am ajuns la vârsta în care a trecut și fetița mea de anxietatea de separare și nu mai plânge când plec de acasă, cu condiția, desigur, să o rujez și pe ea puțin (…) Nu am apucat să beau încă niciun pahar cu apă la petrecere, dar mamele care scapă puțin, o oră, două, la o petrecere, cred că se distrează mai mult decât corporatiștii. Așa că țineți-vă bine, urmează să-mi dau drumul la distracție!' (râde)

Amalia Enache: 'Am noroc că prezint știrile alături de Cristian Leonte, cel mai calm bărbat de pe planetă'

Legat de revenirea pe sticlă, Amalia nu are nicio emoție cu procesul de reacomodare, după doi ani de absență de la pupitrul știrilor: 'Eu am acest noroc că prezint știrile alături de Cristian Leonte, care e cel mai calm bărbat de pe această planetă și care îmi dă atâta siguranță. Am intrat în atâtea breaking news-uri cu el și știu că nu are ce să mi se întâmple în direct câtă vreme Cristi Leonte e lângă mine. (…) Înainte de a fi stat acasă cu copilul, am lucrat totuși 20 de ani în televiziune, e singura meserie pe care am făcut-o vreodată, nu cred că am uitat.'

Citește și:

Oana Mareș a renunțat la televiziune de 3 ani! Cum arată și cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare TV!

Îţi mai aminteşti de Miki ex K-pital? Vedeta şi-a făcut apariţia la VIVA! Party 2018 cu un look nou

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter