Compatibilitate Vărsător. De această zodie nu ar trebui să se apropie niciodată

Publicat pe

Compatibilitate Vărsător – cu cine se potrivește acest visător, dar în același timp pragmatic semn al zodiacului? Vărsătorul are nevoie de o persoană cu care se poate conecta mental.

Compatibilitate Vărsător 

Inima unui Vărsător este plină de iubire pe care o dă înapoi lumii prin caritate sau prin alăturarea unei cauze. Dar, pe de altă parte, Vărsătorul poate fi atât de calm, încât este detașat emoțional.

Vărsător și Berbec

Vărsătorul și Berbecul au o legătură minunată. Le place aventura, sunt independenți și sunt plini de energie pentru a încerca lucruri noi.

Natura relaxată a Vărsătorului îl învață pe Berbec să se relaxeze din când în când, iar temperamentul aprins al Berbecului îl încurajează pe Vărsător să trăiască viața cu mai multă pasiune. 

Problema este că amândouă zodiilor le place să conducă și niciuneia dintre elei nu îi place să fie pe locul doi. 

Ambele semne au temperamente care se pot aprinde atunci când lucrurile nu merg așa cum vor ei. Deoarece niciunul dintre ei nu este prea dornic de compromis, pot exista o mulțime de certuri. 

Totuși, o relație între cei doi nu este niciodată plictisitoare. Există o admirație între ei care nu moare niciodată.

Compatibilitate Vărsător și Taur

Vărsătorul și Taurul sunt prea diferiți pentru a fi împreună.

Ca semn al Pământului, zodia Taur este despre valori tradiționale și stabilitate. Vărsătorul, un semn de aer, tinde să se lase purtat de vânt și să ia decizii la nimereală, mai degrabă decât să le gândească. 

Vărsătorul este, de asemenea, mai deschis la toate tipurile diferite de experiențe și oameni decât Taurul.

Ar putea ajunge la căsătorie dacă oricare dintre aceste două semne ar fi dispuse la compromisuri, dar nu sunt și sunt încăpățânate.

Vărsător și Gemeni

Vărsătorul și Gemenii fac clic pe atât de multe niveluri diferite: mental, social, emoțional și sexual. Aceste două semne de aer au fost realizate practic unul pentru celălalt.

Dar, pentru că ambele semne zodiacale tind să se ocupe intelectual de problemele inimii, poate fi greu pentru oricare dintre ele să fie cu adevărat sincere cu privire la sentimentele lor. 

Cu alte cuvinte, aceștia acționează adesea în mod obișnuit atunci când vine vorba de a fi sinceri cu privire la stările lor emoționale, mai degrabă decât să vadă că sunt vulnerabili și să recunoască asta.

Gemeni și Vărsător sunt mereu în căutarea răspunsurilor la cele mai mari mistere ale vieții. A se avea unul pe altul să exploreze tot ceea ce viața și dragostea au de oferit îi apropie și mai mult.

Nu există gelozie în această relație, chiar dacă există o mulțime de pasiune și entuziasm. Această asociere este extrem de interesantă și distractivă, dar depinde de amândoi să fie conștienți atunci când acționează la cald și la rece cu celălalt.

Compatibilitate Vărsător și Rac

Vărsătorul și Racul se vor lega de dragostea față de muzică și aer liber, dar este puțin probabil să se potrivească puternic. Racul este mult prea emoțional și ia lucrurile prea personal pentru Vărsător.

Când se confruntă cu posesivitatea și sensibilitatea Racului, Vărsătorul va încerca să se distanțeze. Vărsătorii tind să fie extrovertiți, iar Racii sunt mai predispuși să fie introvertiți. 

Într-o relație pe termen lung, natura extrovertă din Vărsător va ajuta la scoaterea Racului din zona lui de confort, iar răbdarea Racului îl va învăța pe Vărsător să fie cinstit.

Dar compromisul este esențial, mai ales pentru că Vărsătorul social și Racul introvertit tind să reziste schimbării în felul lor.

Vărsător și Leu

Lucrurile ar putea merge în orice sens atunci când Vărsătorul și Leul se reunesc.

Semnele de foc și cele de aer au o mulțime de asemănări, care pot fi atât utile, cât și dăunătoare. Se ciocnesc pentru că, în cazul în care Leul ia cele mai multe decizii cu inima, Vărsătorul este mai cerebral, dar, în cele din urmă, creativitatea lor îi aduce împreună.

Leului îi place să fie plin de afecțiune, dar Vărsătorul poate fi prea ocupat pentru a-i oferi ceea ce are nevoie. 

Ambele semne sunt propriul lor tip de lider, deci ar putea exista o luptă de putere între ele.

Totuși, dacă o relație va funcționa, ambele semne trebuie să se ridice reciproc, în loc să-și folosească ego-urile pentru a se distruge reciproc. 

De asemenea, trebuie să lucreze pentru a promova relația și a îmbrățișa schimbarea, mai degrabă decât să se lase stabiliți în zona lor de confort și să stagneze.

Compatibilitate Vărsător și Fecioară

Aceste două semne nu sunt deosebit de compatibile, chiar dacă ambele sunt agile din punct de vedere mental. Fecioara este prea încordată și concentrată pe detalii neimportante pentru placerea Vărsătorului, iar Fecioara consideră că Vărsătorul este neglijent și liberal.

Vărsătorul vrea libertatea de a merge împotriva mulțimii și de a face greșeli, Fecioarele sunt mult mai pesimiste și controlează cât mai mult posibil diferitele elemente din viața lor. 

Dar, deși se pot concentra pe lucruri diferite, obiectivul lor principal este același: cum pot aduce schimbare în lume?

Aceste două zodii funcționează numai atunci când acționează ca forțe independente. Când încearcă să își gestioneze reciproc viața, aceasta se transformă în haos. Și, deși sunt nevrotici în felul lor, pot face o echipă bună atunci când fac compromisuri.

Vărsător și Balanță

Vărsătorul și Balanța sunt incredibil de compatibile! Ambele semne de aer reacționează rațional, dar există momente în care Balanța va trebui să-și exprime sentimentele, făcând Vărsătorul să se simtă inconfortabil.

Bărbatul Balanță – cum să îl ții aproape. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Vărsătorul dorește să-și păstreze emoțiile pentru el, ceea ce este bine pentru Balanță, care va petrece mai mult timp vorbind despre lucrurile care îi pasionează pe amândoi: lupta pentru cei dezavantajați, schimbarea lumii și exprimarea ideilor în moduri creative.

Balanța și Vărsătorul adoră aventura și încearcă lucruri noi ori de câte ori este posibil. Ei învață unii de la alții și adaugă ceva vieții celuilalt care lipsea.

Compatibilitate Vărsător și Scorpion

În timp ce Vărsătorul și Scorpionul prețuiesc amândoi onestitatea și sunt captivanti, ei nu funcționează ca un cuplu. Independența Vărsătorului stârnește gelozia Scorpionului, iar starea de spirit a Scorpionului tinde să-l enerveze pe Vărsător.

Compatibilitate Scorpion. Zodia cu care face casă bună

Poate că Scorpionul nu intenționează să facă asta, dar poate face ca Vărsătorul să se simtă legat.

 Vărsătorul nu înțelege de ce Scorpionul trebuie să fie tot timpul atât de misterios și secret. Practic, aceste două semne pur și simplu nu se înțeleg.

Scorpionul este intens și emoțional, iar Vărsătorul este rece și detașat.

Este posibil ca Scorpionul să nu poată înțelege niciodată pe deplin nevoia Vărsătorului de a folosi logica în fața emoțiilor și în cele din urmă va renunța cu totul.

Vărsător și Săgetător

Vărsătorul și Săgetătorul sunt atât de compatibili, încât uneori se pare că sunt același semn. Ambii sunt optimiști, independenți, aventuroși și sociabili și vor să facă lumea un loc mai bun.

Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci. Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

Există distracție nesfârșită când sunt împreună, iar Vărsătorul se înțelege bine cu Săgetatorul cerebral și filosofic. Au destul de multe în comun.

Compatibilitate Vărsător și Capricorn

Vărsătorul și Capricornul sunt unul dintre acele cupluri în care ar fi mai potriviți ca prieteni decât partenerii romantici. Pentru că sunt atât de diferiți.

Vărsătorul este mai degrabă cineva care respectă reguli, iar Capricornul este mai mult un creator de reguli. 

Capricornul este răbdător, dar atent, și este nevoie de mult timp ca să aibă încredere în Vărsător.

Vărsătorul admiră cât de disciplinat și ambițios este Capricornul, dar își dorește să-i accelereze ritmul. 

Vărsător și Vărsător

De cele mai multe ori, o relație Vărsător și Vărsător are succes. Sunt semne optimiste și libere în gândire, dar dacă un Vărsător are nevoie de ajutor, probabil că nu-l va întreba pe celălalt Vărsător sau pe oricine altcineva, ar prefera să facă ceva singur decât să se bazeze pe oricine altcineva.

Doi Vărsători își pot arăta latura rebelă fără teama de repercusiuni și ambii sunt capabili să îmbrățișeze schimbarea.

Își vor da seama imediat că au multe lucruri în comun, dar odată ce lucrurile se stabilesc, pot reveni la obiceiurile lor proaste: să se închidă din punct de vedere emoțional și să devină reci.

Această asociere poate funcționa, dar trebuie să își folosească prietenia ca bază pentru a trece peste greutăți.

Compatibilitate Vărsător și Pești

Atât Vărsătorul, cât și Peștii sunt creativi, oferă a doua șansă și caută ce e mai bun din oameni, dar Vărsătorul tinde să găsească posesivitatea Peștilor epuizantă și sufocantă.

Peștii pot înțelege mental nevoia Vărsătorului de libertate, dar îi va răni în continuare la nivel emoțional. 

Vărsătorul va găsi nevoia emoțională a Peștilor confuză și descurajantă, iar Peștii se vor simți neiubiți și neapreciați de Vărsător.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter