Gestul impresionant al polițiștilor, după ce o bătrână a sunat la 112 pentru că nu avea ce mânca. Femeia a plâns de fericire, iar imaginile au emoționat o țară întreagă!

Publicat pe

O femeie în vârstă de 73 de ani a fost profund impresionată de gestul autorităților din județul Vaslui, după ce a apelat numărul de urgență 112, pentru a anunța că nu are ce mânca de Paște.

Gestul impresionant al polițiștilor, după ce o bătrână a sunat la 112 pentru că nu avea ce mânca. Femeia a plâns de fericire, iar imaginile au emoționat o țară întreagă!Gestul impresionant al polițiștilor, după ce o bătrână a sunat la 112 pentru că nu avea ce mânca. Femeia a plâns de fericire, iar imaginile au emoționat o țară întreagă!

O bătrână din comuna Epureni, județul Vaslui, a sunat la 112 să anunțe că nu are nimic de mâncare. A spus în lacrimi că este singură și bolnavă, că a ieșit recent din spital și nu are ce mânca, însă nu dispune nici de bani pentru a cumpăra ceva.

Impresionată de caz, dispecera de la 112 a făcut tot posibilul să contacteze autoritățile locale. Nu a găsit niciun reprezentant al Primăriei, mai ales că era Sâmbata Mare, astfel că a reușit să ia legătura cu Poliția din Murgeni, de care aparține comuna Epureni.

Citește și: A lăsat scena pentru a lupta împotriva noului coronavirus. Solista Corina Elena Badea este medic primar la Spitalul Județean din Tulcea: 'Am învățat din nepregătirea altora'

Odată ce au auzit povestea bătrânei, polițiștii au strâns bani și au reușit să-i cumpere cozonac, ouă, pâine, orez, carne, ulei, conserve, legume și fructe. În momentul în care a primit alimentele, bătrâna a plâns de fericire și le-a mulțumit din suflet autorităților, notează click.ro.

De asemenea, polițiști din toată țara au împărțit ajutoare pentru persoanele nevoiașe în ultima perioadă.

Citește și: O româncă duce alimente italienilor din zonele cele mai afectate de coronavirus.Crina este șoferiță de TIR: „Am fost în toate zonele cu focar. Îmi fac munca așa cumam făcut-o și până acum”

În egală măsură, și militarii din cadrul MApN au ajutat cu alimente persoanele în vârstă și veteranii de război, singuri și izolați în casă.

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Citește și: Dragoste în vremea coronavirusului:doi italieni și-au serbat nunta de aur la Terapie Intensivă, cu ajutorul asistentelor impresionate de povestea lor

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter