Au ratat finala! Adda și Cătălin, adevărul despre ce s-a întâmplat la Asia Express: "Am fost toată viața cuminte. Și eu m-am mirat că mi-am ieșit din fire!" Exclusiv

Publicat pe

N-au avut un parcurs ușor la Asia Express și mulți dintre fanii emisiunii erau convinși că vor divorța la întoarcerea acasaă, dar iată că Adda și Cătălin sunt la fel de fericiți ca dintotdeauna. Cântăreața a conștientizat greșelile din timpul filmărilor, i-a cerut iertare soțului și nu crede nici o secundă în acel „Cine m-a pus să mă mărit cu tine?!?” pe care i-l spunea atât de des în Asia.

Au ratat finala! Adda și Cătălin, adevărul despre ce s-a întâmplat la Asia Express: "Am fost toată viața cuminte. Și eu m-am mirat că mi-am ieșit din fire!" ExclusivAu ratat finala! Adda și Cătălin, adevărul despre ce s-a întâmplat la Asia Express: "Am fost toată viața cuminte. Și eu m-am mirat că mi-am ieșit din fire!" Exclusiv

Adda, unii s-au aratat umiti de ieșirile tale… Te-a uimit până și pe tine varianta ta din Asia Express?

Și eu m-am mirat de faptul că uneori mi-am ieșit din fire! Eu am fost toată viața cuminte. Nu am făcut prostii, poate că era mai bine dacă le făceam. Mi-am văzut de treabă. Am făcut muzică, mi-am făcut o familie. Nu am făcut nimic curajos, am foarte multe frici și acesta e unul dintre motivele pentru care am acceptat să particip. Să văd dacă pot, dar și cât pot. Mi-e frică de întuneric, de apă, de insecte, etc. Acolo, pur și simplu mi-am dat seama că nu sunt pregătită pentru așa ceva, însă nu am renunțat pentru că sunt foarte ambițioasă.

Cătălin, cum reușeșţi să rămâi atât de calm când se declanșează JIHADDA? 

Noi suntem ca o balanță. Încerc să rămân cât mai calm, pentru a putea ieși cu bine din orice situație. Știu că sufletul ei se contrazice cu ceea ce îi iese pe gură! Și mai cred că e o mică exagerare generală a acestei situațîi, eu, cel puțin eu, nu văd că ar exista o problemă de comunicare între mine și soția mea. O iubesc exact ca în prima zi, poate chiar și mai mult, este jumătatea mea perfectă și atât contează.

Cătălin, sunteţi de mult timp împreună. Ai mai văzut-o pe Adda așa acidă ca în Asia Express?

Au mai fost momente în care am văzut-o ceva mai nervoasă, însă formatul emisiunii te face să intri în stări pe care nu credeai că le-ai putea trăi vreodată. Acolo au fost cu totul alte situațîi, motive, etc. Cum a spus și Adda, noi doi avem multă sare și piper, iar căsnicia noastră e bine condimentată, în sensul bun, desigur.  Nu am nimic să-i reproșez și o iubesc foarte mult!

Pe lângă antipatiile unora, v-aţi atras şi foarte multe simpatii din partea oamenilor care au apreciat sinceritatea şi naturaleţea voastră. Revăzând acum fazele întâmplate în Asia Express, vă reproşaţi că n-aţi jucat un pic de teatru, aşa încât să fie toată lumea mulţumită?

Adda: Nu! Singurul lucru pe care îl regret este cearta din stage-ul 2. Practic, acolo am avut o cădere nervoasă și m-am descărcat pe Cătălin (care nici nu m-a băgat în seamă). I-am cerut iertare atunci și încă o dată, când s-a difuzat. Ăsta e singurul lucru pe care îl am pe suflet. În rest, de ce ai vrea să joci teatru?! Oricum nu o să te placă toată lumea, e imposibil, și în fond, nici nu trebuie! 

Adda, te-a certat soacra la întoarcerea acasă? Familia, neamurile, prietenii, te-au tras un pic de urechi pentru ieşirile tale nervoase din concurs?

Nu. Atât mama lui Cătălin, cu care am o relație foarte bună, cât și familia mea, prietenii noștri, au înțeles situațiile. 

Vă iubiți unul pe celălalt?

Adda: Da, dar nu aș putea să enumăr, cu liniuță, motivele pentru care îl iubesc pe Cătălin. Îl iubesc pur și simplu. E parte din mine. Mereu simt fluturași când îl văd, chiar și după 6 ani. Sunt fericită lângă el, am sentimentul de acasă în suflet, nu știu cum să explic. Iubirea adevărată nu cred că se poate explica. 

Cătălin: Pe Adda o iubesc pentru ceea ce este ea, pentru că e altfel, este sinceră, dar și pentru tot ce înseamnă nebunia, frumusețea și sufletul ei! 

Puteți citi AICI prima parte a interviului!

Citește și:

Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express

Certurile cu Adda, proba de foc pentru Cătălin, la Asia Express: „E grea viața cu ea, jur!”/ O alintă „Adda psihopadda”!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter