Mercur retrograd se încheie pe 3 iunie 2022. Ce se va întâmpla cu zodiile în această lună 

Publicat pe

Vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale! Mercur retrograd se încheie, oficial, pe 3 iunie 2022. Momentan, planeta se află, pentru încă o săptămână, în Taur. Află, în continuare, ce se va întâmpla cu zodiile după acest fenomen astrologic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mercur orbitează în jurul Soarelui mai repede decât Pământul, ceea ce noi percepem că se mișcă înapoi. El poate fi retrograd de mai multe ori, în acest an, și anume: 14 ianuarie – 3 februarie 2022 (în Vărsător și Capricorn). Al doilea Mercur retrograd a început în data de 10 mai 2022, în zodia Gemenilor, apoi din 22 mai a intrat în Taur și, ulterior, se va încheia pe data de 3 iunie. A treia mișcare retrogradă va avea loc în perioada 9 septembrie – 2 octombrie 2022.

Citește și: Ce schimbări aduce mutarea lui Mercur retrograd în Taur.Vești neașteptate pentru unele zodii

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd

Citește și: Ce înseamnă Mercur retrograd şi ce nu e bine să faci în această perioadă

Citește și: 3 zodii false în dragoste.Mereu te vor trăda

Mercur retrograd se încheie pe 3 iunie 2022

Perioadele în care Mercur este retrograd au fost asociate cu confuzie, amânări, frustrări mai mari sau mai mici, dar și cu introspecție și reflecție. Planeta guvernează comunicarea sub orice formă, de la scris, citit, ascultat până la vorbit, precum și activitățile care sunt în strânsă legătură cu comunicarea, cum ar fi negocierile și contractele. De altfel, se referă și la călătorii, transport și poștă. Așadar, atunci când Mercur este retrograd, încearcă să rămâi flexibil, răbdător și înțelegător. 

Efectele de după fenomenul astrologic durează până pe 18 iunie. Saturn retrograd în Vărsător începe pe 4 iunie, cerându-ne să ne reactualizăm prioritățile și angajamentele. Mercur reintră în Gemeni, pe 13 iunie, ducându-ne înapoi la povestea începută la sfârșitul lunii mai. Venus intră în Gemeni pe 22 iunie, accentuând componenta emoțională a Mercurului retrograd de luna trecută. Luna Plină din Săgetător de pe 14 iunie ne ajută să vedem lucrurile diferit. Intrarea Soarelui în Rac pe 21 iunie marchează solstițiul de vară și cea mai lungă zi din an, cu scopul de a ne spori energia. Luna Nouă în Rac ne trezește emoțiile, iar Neptun retrograd în Pești ne ajută să ne ascultăm intuiția, pe 28 iunie.

Ce se va întâmpla cu zodiile după Mercur retrograd

Berbecii vor avea parte de mai multă înțelepciune, datorită lecțiilor învățate în această perioadă. Taurii vor pune mai mult accentul pe lucrurile câștigate prin muncă proprie. Gemenii mai au de trecut niște mici obstacole, dar vor fi pregătiți pentru asta. Racii știu care le este valoarea și își vor pune în aplicare toate calitățile. Fecioarele sunt capabile să treacă peste niște situații delicate. Balanțele vor fi mult mai atente la bani, mai ales că au avut o perioadă tulbure. Săgetătorii vor aprecia mai mult oamenii din jurul lor. Capricornii trebuie să rămână cu picioarele pe Pământ. Vărsătorii dau tot ce-i mai bun pentru a reuși în carieră. Peștii sunt recunoscători pentru ceea ce au.

Sursă foto: arhivă

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter