6 zodii lovite de ghinion în luna iunie

Publicat pe

6 zodii lovite de ghinion în luna iunie. Sunt șase zodii care vor avea parte de momente dificile în luna iunie. Astrele le recomandă să se înarmeze cu răbdare pentru a trece cu bine prin toate aceste situații de coșmar. În timp ce unii se bucură de foarte multe reușite, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, alții vor avea ghinion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anul 2022 vine cu un strop de ghinion pentru câțiva nativi ai horoscopului. Luna iunie vine cu câteva aspecte mai puțin plăcute pentru șase zodii. Iată care sunt nativii care au parte de dezamăgiri intense.

6 zodii lovite de ghinion în luna iunie. Taur

Potrivit astrelor, la serviciu ai foarte multe sarcini și simți că nu ai destul timp să le realizezi pe toate așa cum ți-ai dori. Îți dorești să fie desemnată o persoană care să te ajute la aceste responsabilități, dar se pare că nu există nimeni care ar putea să o facă.

Citește și: 3 zodii false în dragoste.Mereu te vor trăda

Citește și: 4 zodii care dau vina pe fostul partener pentru că relația nu a funcționat

Citește și: Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii:”Mă bucur să iau această decizie”

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:”Mi-aș fi dorit să ajung în finală”

Gemeni

Îți dorește să faci progrese, dar ți se pare că tot ceea ce reușești să faci este să mergi trei pași înapoi pentru fiecare pas înainte făcut. În ceea ce privește relația de cuplu, lucrurile nu stau deloc bine. Ar putea exista o despărțire pentru cei care sunt împreună de câteva luni de zile. De asemenea, nici cei căsătoriți nu vor primi vești bune și ar putea avea un moment cotitura în mariaj.

Rac

Luna iunie va fi o perioadă nefastă pentru tine. Un proiect foarte important la care ai muncit foarte mult se amână, iar acest lucru te va dezamăgi. Trebuie să fii puternic și să mergi mai departe, indiferent de situație.

Scorpion – zodii lovite de ghinion în luna iunie

Potrivit astrelor, te așteaptă o perioadă grea la locul de muncă pentru că îți revin niște sarcini importante și vei fi presat de timp pentru a le realiza. Vești bune vor veni din sânul familiei, dar și acolo va fi o perioadă cu multe conflicte.

Leu

Se pare că persoana pe care o plăceai este deja într-o relație și vei descoperi că te-a mințit. Luna iunie nu va fi una bună pentru viața ta sentimentală și este posibil să suferi o trădare din partea cuiva. Chiar și așa, astrele te sfătuiesc să rămâi puternic.

Balanță – zodii lovite de ghinion în luna iunie

Nativii din zodia Balanță se înțeleg foarte bine cu partenerii de viață și cu familia în această perioadă. Jobul lor devine din ce în ce mai stresant. Poți avea un conflict cu managerul din cauza unei probleme care se tot repetă și pentru că ești învinuit. Ar fi bine să apelezi la diplomație și la calm.

Sursa: Fanatik

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter