Ce au mâncat concurenții la Asia Express. Este vorba despre un preparat neobișnuit

Publicat pe

Ce au mâncat concurenții la Asia Express. Echipele au fost nevoite să consume un produs, iar unul dintre concurenți chiar a refuzat și a abandonat misiunea. Ce se va întâmpla în ediția de duminică seară, dar și care va fi echipa care va ajunge la final.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce au mâncat concurenții la Asia Express. Emisiunea de la Antena 1 a început de câteva zile, iar concurenții au fost nevoiți să treacă prin probe extrem de dificile. De data aceasta, echipele au fost nevoite să consume un produs specific din Turcia.

Ce au mâncat concurenții la Asia Express. Este vorba despre un preparat neobișnuitCe au mâncat concurenții la Asia Express. Este vorba despre un preparat neobișnuit

Citește și: Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-size

Citește și: Cu ce se ocupă Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de Drept

Citește și: Cabral, fotografie rară alături de mama sa: „În poză plângeam…'

Citește și: În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț: „Ne-am iertat…”

Ce au mâncat concurenții de la Asia Express

Una dintre probe îi va pune în mare dificultate pe concurenții de la Asia Express. Mai exact, echipele au trebuit să aibă grijă de o cămilă. I-au dat să mănânce, au împodobit-o și chiar au fost nevoiți să consume un produs care conținea lapte de cămilă.

În Turcia, se pare că brânza și laptele de cămilă sunt considerate niște produse extrem de speciale. Astfel, echipele de la Asia Express sunt nevoite să consume aceste alimente. În timp ce pentru unii va fi floare la ureche, pentru alții nu va fi atât de ușor, ținând cont de mirosul și de gustul acestora.

„Părea prea frumos să ne ofere doar o tartă și un pahar de lapte. Gustul era ca fix ca mirosul. Mirosea tot a cămilă!', vor spune concurenții. 

Probă dificilă la Asia Express

În ediția de duminică seară, concurenții de la Asia Express vor fi nevoiți să meargă în băile turcești, hammam. Aceștia vor fi nevoiți să se spele pe rând, pentru a descoperi indiciul din săpun.

„Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii', a mărturisit Shift.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter