Cum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Cele două seamănă izbitor

Publicat pe

Cum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Este la fel de frumoasă ca prezentatoarea de televiziune și este extrem de activă pe rețelele de socializare. Bianca Sposub, sora Vivianei Sposub, face furori pe Internet. Iată cât de mult seamănă cele două surori!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Incredibil cum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Bianca Sposub are 30 de ani și este la el de frumoasă ca sora ei. Pe contul său de socializare, tânara postează zilnic fotografii cât mai spectaculoase.

Cum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Cele două seamănă izbitorCum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Cele două seamănă izbitor

Deși nu este atât de cunoscuta că Viviana Sposub, Bianca reușește să aibă un public impresionant pe contul său de Tik Tok, acolo unde postează zilnic videoclipuri amuzante.

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub:„O voi cere pe Viviana de soție'

Citește și: Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit:„Am dat explicații penibile cum că m-am lovit în baie'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express:„Din prima zi m-ai…'

Cum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil!

Ei bine, mulți s-au întrebat cum arată sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil!, mai ales după ce artista a pășit în emisiunea stilistică. În cadrul unui interviu, tânara a dat mai multe detalii despre Bianca, sora ei mai mare.

Se pare că sora Vivianei Sposub are 30 de ani, locuiește la Iași și la momentul actual activează în domeniul IT. Bianca Sposub este absolventă a facultăţii de informatică, dar este pasionată și de ceea ce înseamnă social media.

Pe conturile sale de socializare, tânara postează zilnic fotografii, dar și videoclipuri. Fanii au observat imediat asemănarea izbitoare între cele două surori. Părul în aceeași nuanță, machiajul la fel, dar și vestimentația este asemănătoare. Ce să mai, Bianca Sposub ai zice că este sora geamănă a Vivianei.

Cum se înțeleg Viviana Sposub cu sora ei

În cadrul unui interviu, Viviana Sposbu de la Bravo, ai stil! a dezvăluit cum se înțelege cu Bianca, sora ei. Ei bine, se pare că cele două au parte de o relație extrem de frumoasă și armonioasă și chiar regretă faptul că nu se văd mai des .

„Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul.”, a spus Viviana despre relaţia lor. 

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter