Andreea Antonescu, confesiuni cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „I-aș spune... iartă-mă”

Publicat pe

Andreea Antonescu a suferit enorm de mult în urma decesului tatălui ei. Artista nu a uitat ziua în care l-a pierdut pe cel care i-a dat viață. Acum, Andreea Antonescu și-a făcut un tatuaj în memoria tatălui ei și a spus ce și-ar dori să îi transmită. În plus, cântăreața a povestit ce a făcut în timpul înmormântării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cea mai grea perioadă din viața Andreei Antonescu a fost atunci când a murit tatăl ei, Gheorghe Antonescu. Acesta a încetat din viață în anul 2001, în urma unui stop cardio-respirator. În ziua în care a aflat cumplita veste, Andreea Antonescu avea proba la limba și literatura română de la Bacalaureat.

Andreea Antonescu, confesiuni cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „I-aș spune... iartă-mă'Andreea Antonescu, confesiuni cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „I-aș spune... iartă-mă'

La 20 de ani de la moartea celui care i-a dat viață, Andreea Antonescu s-a decis să își facă un tatuaj în memoria acestuia. „Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani', a spus Andreea Antonescu în emisiunea „La Măruță', de la Pro TV.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu s-au despărțit:'E liberă să facă ce crede'

Citește și: Oficial îi merge bine!Ce investiție a făcut Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea.Poliția s-a autosesizat după ce a fost filmat la volan, fără permis

Andreea Antonescu, tatuaj în memoria tatălui ei

Andreea Antonescu a vorbit și despre ce altă însemnătate mai are acest număr pentru ea: „M-am trezit într-o dimineață, după un vis foarte ciudat, era 5:57, am intrat pe google și când mi-a apărut mesajul 'angel 57', nu m-a mai interesat să aflu altă însemnătate.'

Mama Andreei a fost sunată și a spus că este de acord cu tatuajul făcut de fiica ei. În plus, artista a specificat că mama ei nu știa că urma să își facă acel tatuaj, însă îi ceruse părerea fratelui ei, Răzvan. În continuare, Andreea Antonescu a vorbit despre perioada în care l-a pierdut pe tatăl ei și despre faptul că durerea a fost atât de mare, încât a făcut terapie timp de 4 ani de zile.

Ce i-ar spune Andreea Atonescu tatălui ei

Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie', a spus artista. Cu lacrimi în ochi, aceasta și-a adus aminte de ziua în care a primit cumplita veste.

Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas', a continuat Andreea.

În final, Andreea Antonescu a recunoscut, cu ochii în lacrimi, ce mesaj ar dori să îi transmită tatălui ei: „În primul rând, i-aș spune de Sienna… și i-aș spune 'iartă-mă'…'.

„Moartea tatălui m-a maturizat brusc'

Andreea Antonescu a vorbit, la un moment dat, despre cele două momente cruciale ale vieții ei. Aceasta a declarat că moartea tatălui ei a maturizat-o brusc și că a învățat că trebuie să își arate permanent sentimentele față de cei din jur.

„Sunt două momente cruciale. Primul a fost moartea tatălui meu, care m-a maturizat brusc și m-a făcut să fiu conștientă de faptul că, dacă avem sentimente față de o persoană, ar fi bine să le arătăm în fiecare secundă, pentru că următorul moment ar putea fi prea târziu pentru a o mai face. Și al doilea a fost nașterea Siennei. Ea este cea mai importantă persoană din viața mea,  iar  de  la nașterea ei mă simt mai determinată și mai puternică. Este motivul pentru care merg mai departe și nu mă mai tem', a spus Andreea Antonescu, la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter