Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost chemată la Parchet, iar vedeta a dezvăluit și motivul pentru care s-a prezentat în fața oamenilor legii. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut primele declarații despre situația în care se află.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

UPDATE ora 18.00. Bianca Drăgușanu și avocatul ei au ieșit de la audieri însă cei doi s-au dovedit a fi reținuți în declarații. „Da, mă tem de el în mod direct. Eu sper că nu va încerca să-mi facă rău. Este foarte greu', a declarat Bianca Drăgușanu.

Se pare că problemele se țin lanț pentru Bianca Drăgușanu. După divorțul cu scandal de Alex Bodi, vedeta a făcut publice imagini în care apărea desfigurată din cauza bătăilor pe care le-a primit de la fostul soț. Acum, Bianca Drăgușanu a fost chemată de procurori la Parchet pentru a face declarații despre dosarul în care l-a denunțat pe Alex Bodi pentru violență.

Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaiaBianca Drăgușanu, chemată la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Vedeta a mers la Parchet însoțită de avocatul ei și nu a vrut să spună prea multe despre ceea ce se întâmplă, pentru că conform legii nu are voie să dezvăluie prea multe informații din dosar.

'M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies', a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Zilele trecute, vedeta a mers la Craiova, după ce a fost chemată la DIICOT, cel mai probabil ca martor în dosarul de proxenetism și trafic de persoane în care este implicat Alex Bodi.

Citește și: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: 'A sărit cu cuțitul la el'

Citește și: Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: „Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei”

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: 'Am găsit-o leșinată în casă'

Citește și: Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: „Realitatea este foarte diferită”

Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut recent publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația vedetei cu fostul ei soț. Mai mult, afaceristul a recunoscut că a fost violent cu Bianca, după ce aceasta l-ar fi provocat.

'Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.', a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show în urmă cu câteva zile.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter