Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor? Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan

Publicat pe

Andreea Antonescu va fi noua concurentă de la Survivor. După ce Alexandra Stan a plecat acasă, din cauza problemelor de sănătate, Andreea Antonescu va completa echipa Faimoșilor. Ea se pregătește să plece în Republica Dominicană, acolo unde va da piept cu cea mai grea competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi semnat deja contractul pentru participarea la Survivor, iar în curând urmează să se alăture concurenților din echipa Faimoșilor. Potrivit surselor, ea va încasa peste o mie de euro pe săptămână, scrie Ciao.ro.

Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor?  Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra StanAndreea Antonescu, noua concurentă Survivor?  Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan

Cântăreața s-ar pregăti deja de plecare către Republica Dominicană, ea fiind una dintre surprizele de la echipa Faimoșilor. Andreea Antonescu va face parte din competiția Survivor și rămâne de văzut dacă se va descurca cu brio sau nu.

Alexandra Stan a ieșit din competiția Survivor

Alexandra Stan a părăsit Survivor România, după ce a avut mai multe probleme de sănătate. Ea s-a plâns de condițiile dure, de lipsa de mâncare și s-a cerut singură afară din competiție. În plus, vedeta i-a rugat pe telespectatori să nu o voteze să rămână și a spus că nu îi mai pasă de premiul cel mare, ci vrea doar să fie acasă, lângă ai ei.

Cântăreața a părăsit competița Survivor România 2021 după ce medicul a concluzionat că, din punctde vedere fizic și psihic nu mai poate continua. 

'Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:Femeie, vrei să mori?

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:„Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor.Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine', a afirmat cântăreața, la Survivor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter